İşine gelene
Printable View
İşine gelene
Bence forum olarak amcadan/teyzeden lafi sansurlenip, sahibindendeki doping gibi satilmali.
Araca gelirsem, masAllah.
Amca işi den kastım arabanın stock halde durması ama idrak seviyesi düşük insanlarda çıkabiliyor kardeşim ki aldıgım adamın yaşı da babamdan büyük oldugu için bunu söyleme geregi duydum. Amacım polemik yaratmak değil, App yapılıp ilana konulursa şaşırmam lafı üzerine zaten ilanda bulundugunu belirttim. Bununla ilgili konu açmadım link atmadım ki atsam atar satsam satarım bu çoluk çocuk işleri niye onuda çözemedim.
Gerçi üye olmadan önce dönen muhabbetleri bildigim için kimin ne oldugunu az çok biliyorum onun için bir sıkıntı yok.
Yalcin bey, bakin kimsenin kimseyi yargiladigi yok. Ben zaten dogdugumdan beri araba lafini tek aracta bilmis bi insanim. Elbette yaparsiniz ama boyle bir sey icin konuyu buraya degil satiliklar bolumune acmaniz daha az cocuksu olmazmiydi?
Iyi forumlar, hayirli aksamlar.
Satmak için açmadım paylaşmak için açtım sorusu olan,merak eden, ilgisini çeken aklında olan varsa diye. Ben alırken forumlarda yazan iki şey volvo motor volvo motor diyen bir grupla konuşan paket konuşan paket diyen grup dışında başka bilgi bulamadıgım için, umarım anladınız. Forumdan da arayan olursa satmıyorum tamam oldu umarım.
aynından vardı 2.0 s rxe olanından 2008 senesinde almıştım satmıştım daha sonradan sattığıma pişman olduğum ender arabalardan.Şuan coupe'm var ama lagunanın yeri ayrı her zaman :)
maşallah araç çok güzel ama o plaka ve plakalıktan kurtulmak lazım bian önce :)
Maşallah Allah kaza bela göstermesin.
Laguna dediğin amcadan olur zaten. 100 tane laguna kullanıcısı varsa 95 i amca zaten :) hayırlı olsun
Bu kasa lagunalar çok hoşuma giderdi halada gider :)
sanırım bu kasa 1 makyaj gördü. makyaj öncesi sanırım senin aracın makyajlıda ise ön farlar şeffaf cam orjinal karartmalı gibi ama onunda stop lambalarındaki sinyaller turuncu, hep makyajsız stop makyajlı far çok daha spor olur diye düşünürdüm. eğer değişiklik yapmak istersen fikir olur belki.
Merhabalar aracınızı satmadan lipi sökerseniz talip olbilriim ciddiyim :D
benim hondayıda öyle açacam adam genç ti ama amcadan deyince kıymete biniyor :D 65e katarım ilana sonrada .
aracada maşallah
Güzel araç hayırlı olsun
Bir an SRK Laguna geldi gözüm önüne
Teşekkürler iyi dilekleriniz için.
Mühürlü appmiz geldi çift taraflı bant ve slikonla ölümsüzleştirdim ama duydum ki app yasağı çıkmış :D
http://i.hizliresim.com/vnzN8m.jpg
Kapakları boyamak için söktüm çok çirkin durdu çekiyim dedim
http://i.hizliresim.com/knr8Br.jpg
http://i.hizliresim.com/Z7Nzdk.jpg
2002 de ilk arabamdi cok keyifli bir arabaydi ozellikle koltuklari cok rahat. 1.6 hantal kalsada hizini aldimi gidiyordu ama benimki kahve-sari arasi igrenc bir renkti masallah sizinkide cok temiz duruyor gule gule kullanin. Megan2 jantli gordum bir kac kere guzel duruyordu aklinizda bulunsun
maşallah lagunayı görünce nedense ilk lipine bakıyorum lipiyle özdeşleşmiş kafamda :D
Maşallah. Çok güzel bir araç. zamanın güzel arabalarından. Allah kaza bela vermesin.