Öncelikle herkese merhaba,
Aracımı geçen yıl ağustos ayında aldım paylaşmak bugüneymiş.
Uzun bir zamandır vti'ları takip ediyordum, içimde bitmek tükenmek bilmeyen honda aşkı vardı.illede honda başka birşey gözüm görmüyordu,google'a vti yazmaktan sıkılmamıştım, aklımda bir çok vti vardı bunlardan biride vt 763 tü,Aracın benden önceki sahibi Arda abim saolsun 2011 senesinde techturkey'de paylaştığı resimler sayesinde aracı görmeme sebep olmuştu, o yıldan beri hep aklımda vardı, ve Allah'a şükür nasip oldu
İlk önce Arda abinin nick'ine mesaj attım ve geri dönüş yapmadı.Sonra numarasını öğrenmek için daha önce araba alışverişi yapmış olan Erol abimden numarasını öğrendim.Bir heyecanla numarayı aradım ve ne cevap alayım ''askerdeyim 1 ay var teskereme'' dediBen beklerim dedim teskeresini bekledim.Askerden çıktığı gün aradım 1 gün sonra görüşelim dedi.görüştük anlaştık kaporayı yatırdım uçak biletimi aldım.Ankara'ya gittim.Aracı baktırmak için daha önceki sahibi bms garage kazım ustaya gittik bu güne kadar ne yaptıklarını anlattılar. Saolsun Kazım usta, Arda abim o güne kadar araca çok iyi bakmışlar.Söz verdim iyi bakıcağıma,Allah'a şükür bende bakmaya çalışıyorum işim gereği genellikle yatıyor ama elimden geldiğince birşeyler eklemeye yapmaya korumaya çalışıyorum.Biraz kısa ve çabuk yazdım affedin.
''Maşallah''larınızı esirgemeyin
![]()