Araca Maşallah.Arkadaşların dediği gibi çamurluklara kaputa tampona bi ince ayar şart.Jant olarak gunmetal volk ce28 veya enkei rpf 01 nokta olur düyorum
Printable View
Araca Maşallah.Arkadaşların dediği gibi çamurluklara kaputa tampona bi ince ayar şart.Jant olarak gunmetal volk ce28 veya enkei rpf 01 nokta olur düyorum
Araca maşallah sağı solu ledlerle döşetilmiş apaçi arabasından ziyade zıpır ama içinden takım elbiseli bir yakışıklı inecekmiş tarzında
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Ya o kaput far çamurluk tampon ayarını yapcak usta nerede ya kime gitsem ön paneli değiştircez diyip sıyrılıyo. Çamurluk tampon birleşim yerleri sıkıntılı zar zor birleştirdim önce bunu yapalım diyen yok hemen panel hemen işin kolayı.
http://i65.tinypic.com/1zg9cax.jpg
http://i64.tinypic.com/ih1hg8.jpg
http://i65.tinypic.com/2r4sarb.jpg
Before After yapıp yorumlayalım bide bu eski hali :)
severek yapılan her ıse saygım sonsuz...masAllah aracına kazasız belasız kardesım
araba bornova da galiba? ara sıra görüyorum yakından izlemedim ama albenisi olan bi honda özellikle rengi çok güzel. ayar konusuna gelince bi ara bende kafayı takmıştım hangi tamirciye gitsem sanki arabayı baştan yapacakmış gibi bahaneler uydurup daha tampon sökmeye bile üşenince vazgeçtim:ofk:ufaktefek kusurları (zor olsada) görmemeye çalışıyorum.son olarak kazasız belasız kullan ALLAH tamirci eline düşürmesin:)
Evet bornovadayım. Allah sanayiye düşürmesin ne parçacıya ne tamirciye:) yorumunuz için teşekkür ederim.
Maşallah aracın rengi çok güzel Allah kaza bela vermesin benim nacizane fikrim öne sir lip :)
Maşallah demeye gerek yok zaten nazar boncuğu gibi
Aracınızın maşallahı var, bence satılmayacak bir araç, öncelikle kaput tampon far çizgilerini kaportacı bir usta jilet gibi yapmalı, kozmetik olarak kusursuza yakın olacaktır tavsiyelerim ;
- Oem fara buyuk mercek bi-xenon projesi (hem duruşu hemde aydinlatmasi muthis olur)
-Çakma vti jantlarını ben ölü fiyatina vermistim bir an önce göz zevkim duzelsin diye, jant olarak Oem VTi jantı çok hoş durur. Aftermarket jant onerecek olursam kesinlikle tam bir EK jantı olan volk c28n öneririm 15" bronze renk.. Ya da enkei rpf01..
İlerisi içinde kesinlikle B18c swap yapabilirsiniz :)))
Kazasiz belasiz guzel gunlerde kullanmaniz dilegi ile
2sene önce filan bu araca bakmıstım satılıkken, şuanki hali o zaMana göre baya iyi :)
Güle güle kullan kazasız belasız inş ;)
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Ben jant olarak daha alman işi büyük ofset beğeniyorum en azından arkalara geniş önlere az ofset bakalım durumları ni ayarlayım ilk işim jant değişikliği olcak:) ENGean o eski haliydi beğenmene sevindim :)
Honda'yı üzmezseniz emin olun oda sizi üzmez uzun vade de binilecek bir araçtır.
Kazasız belasız inşallah
Maşallah aracınız güzel yalnız arkadaşların dediklerine ek olarak iki kapıda da bi ayarsızlık söz konusu gibi geldi bana.
Gözümü fazla tırmaladı, ufaktan bir ayar yaptırın derim.
Yok ustam kapılarımda sıkıntı yok tıkır tıkır çalışıyor çizgileri de tam fotoğrafta öyle çıkmıştır yorumun için teşekkür ederim.
Maşallah kazasız belasız.
maşallah renk guzel fakat farlar cok orantısız geldı ayrıca arka ek cıkartılsa daha hos durur kazasız belasız
Maşallah araç güzel duruyor ancak arkadaki orjinalin üzerine takılmış rüzgarlığı sökmeni öneririm, birde arka kampanaları gri değil mat siyah yapsan daha iyi durur , ön ekin altına takılan lip çok sırıtmış
maşallah lastik yanağı kalınlığı haricinde herşey cok güzel :)