sağolun Allah razı olsun
Jant veya renk değişikliği düşünmüyorum ya orjinal haliyle kalacak gibi
Printable View
Maaşallah Allah İzin Verirse Bende E46Ci Düşünmüyor Değilim Hani :)
Maşallah, kazasız belasız...
Hayırlı olsun maşallah kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Yakın bi arkadaşım da bakıyor 330i veya ci lpg veya benzinde şehir içi litre yakımı nedir acaba özel değilse sormuş olayım :)
İnşAllah Allah gönlünüze göre versin.
Sağolun şuan için ortalama 10.8 yakıyorum ama kullanıma bağlı baya bir değişiyor. Uzun yolda 8-9 gibi yaktım şehir içi bazen 11-12 görüyor yalnız 1 ay oldu alışamadım yakın bir tarihte satabilirim aileye gelmiyor hiç :(
e46 kasanın en başarılı versiyonu yavru m3 kullanımı çok zevklidir.
Güzel günlerde kullanın :)
M salah dinamit gibi
Temiz bir e46 coupeyi kim sevmez ki.. :)
Araca maaşallah
Maşallah e46 zaten çok beğendiğim model bir de 330 olunca ayrı güzel,renk de nefis
Bir çok kez binmişliğim var arabanıza öncelikle kazasız belasız hayırlı olsun. böbrek ve sinyalleri değiştirmeni tavsiye ediyorm. ve dedigin gibi yaylar gerçekten arabayı sertleştirmiş. muthiş kondisyonda ve içi dışı tertemiz bir araba aldın tekrardan güzel gunlerde kullanman dilegimle hacım
Maşallah 46 müthiş
eyvallah kardeşim senin arabanında maşallahı var tertemiz kazasız belasız :)
Maşallah masaşşalh çok güzel duruyor , aynı konsyonda bir 328ci var bilgim yok araç hakkında fazla bir kaç sorum olucak müsayit olursanız konuşalım pm atıyorum ...
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin, böbrekleri arkadaslar söylemiş bence öne orijinal m3 tampon birde csl jant tamamdır :)
izmirde 1-2 kez trafikte denk gelmiştim gerçekten göz alıcı bi 330 maşallah kazasız belasız iyi günlerde kullanın....