Maşallah. Hayırlı olsun.
Printable View
Maşallah. Hayırlı olsun.
ÖTeşekkür ederim saolun :)
Teşekkür ederim saolun :)
Teşekkürler öneriniz için çok kez düşündüm öyle yapmayı ama böyle sinirli serseri gibi duruyor daha çok hoşuma gidiyor. :)
Aynen Tayfun abim genellikle orda yatıyor saolasın :)
Maşallah çok güzel duruyor ama arka taraf çok boş gözüküyor orj yazılarını yapıştırsan boş gözükmez Allah kaza bela vermesin
Maşallah kardeşim kazasız belasız bin inşallah.Hep görüyorum özkanlarda halı sahanın karşı sırasında park halinde rpf'leri her gördüğümde ne yakışmış lan diyerek geçiyorum :):)
Bi ek4 vti sahibi olarak masAllah araca....rpf01 nokta atisi olmus ayni zevke sahip oldugumuza sevindim kazasiz belasiz insAllah
XTeşekkürler orjinal yazı aklıma gelmemişti bana böylede güzel geliyor ama düşünücem teşekkürler öneriniz için :)
:D teşekkürler saolun, ben her sabah işe giderken karşısına geçip dakikalarca seyredip öyle işe gidiyorum :D
Teşekkürler Murat abi saolasın, zevklerimiz gerçekten aynı senin aracına baktığımda ekstralarına içim cızz ediyo :) MaşAllah'ı var aracının :)
Maşallah kazasız belasız çok güzel duruyor.
Maşallah kardeşim, kazasız belasız :)
Çok güzel arabaya sahipsin Allah kaza bela vermesin kardeşim güle güle bin :)
MaşAllah Alpcim füme hb vti çok güzel oluyor herkesin dediği gibi kazasız belasız olsun yakından bildiğim bir araç zaten:) Yakından daha güzel..
maşallah kazasız belasız sürüşler
Maşallah çok özen ve titizlikle bakılmış allah kaza bela vermesin :)
Seninki resmen sevda olmuş. Hususi araç için beklemek falan. Değerini bilecek birisi olduğunun göstergesi zaten. :)
Hayırlı olsun; kazasız belasız binmek nasip olsun.
Teşekkür ederim sağolun :)
Teşekkür ederim sağolun:)
Farkındayım Orhan abi sağolasın teşekkür ederim :)
Sağol Can abim Allah razı olsun teşekkür ederim :)
Teşekkürler sağolun :)
Teşekkürler sağolun :)
Teşekkür ederim sağolun evladım gibi benim gözümde :)
maşallah güzel duruyor kazasız belasız
Maşallah kazasız belasız