Renk de jant da yapılan işlemler de 10 numara... Kazasız belasız keyifli günlerde kullanın :icon_tup:
Printable View
Renk de jant da yapılan işlemler de 10 numara... Kazasız belasız keyifli günlerde kullanın :icon_tup:
çok teşekkürler beyler :)
Maşallah, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
Maşallahı var. Güle güle kullanın :)
maşallah sarıya kazasız belasız
çok güzel maşallah
Maşallah ufak dokunuşlar bile cok değiştiriyor. Yakıt tüketimi nedir sakin kullanımda ?
sade ve yerinde dokunuşlar olmuş güle güle kullanın tosbağayı :D
Öncelikle teşekkürler,
Sakin kullanımda 7.0 - 7.5litre
Trafikte 9.5ları görüyorum
Caddede biraz gazlayayım dersem 10litreden aşşağıya inmiyorum
Ama sakin kullanımda açık yolda şehir içi 5.5leride görüyorum birazda sürücüye bağlı, öyle çok yakan bi araç değil yakıtından ve gidişinden gayet memnunum tatmin ediyor
Maşallah çok yakışmış egzozlar ve jantlar, hele jantlar çok tatlı durmuş güle güle kullanın :)
Güzel araba Maşallah...Renkdaş :)
benim golf servisteyken bana da bir 160lık verdiler. bence keyifli alet bekar için. kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Maşallah Onur abideyken çok kez binme fırsatım oldu. Hayrını gorun sızde ınsallah. Egzoz mükemmel olmuş bi yaylada nokta olur biz onur abiyi ikna edemedik siz yaparsınız ınsallah :)
Yavru porsche ya harika bir araba ben en eskı kasasını daha çok seviyorum ama buda efsane
Araç çok güzel görünüyor maşallah. Bence de yay takarsanız öldürücü vuruşu yaparsınız :)
Bu kadar özen göster, üzerine titre sonra benzincide kostikli köpükle yıkat.. Oldu mu şimdi ? :)
Bu renk, böyle donanımdaki araçlar özel ilgi ve doğru yıkama , bakım ve koruma hak ediyor hocam! Kazasız belasız
Maşallah,Allah kaza bela vermesin.
Jant zaten nokta bu araç için.Egzozlar da çok yakışmış,arkayı baştan yaratmış.
Içinin daha aydınlık ve geniş fotolarını da görmek isteriz