Teşekkürler.
Sağolasın sametim :)
RS olsaymış tam olurdu yazın farklı planlarım var arabayla ilgili ruhsat değişimi olabilir. O sırada belki istediğim özel plakalardan biri denk gelirse değiştiririm. :)
Printable View
Teşekkürler.
Sağolasın sametim :)
RS olsaymış tam olurdu yazın farklı planlarım var arabayla ilgili ruhsat değişimi olabilir. O sırada belki istediğim özel plakalardan biri denk gelirse değiştiririm. :)
Maşallah, gümüş gri çok güzel renk. Gerçekten ilk defa megane ın bu kasa ve rengine bayıldım :) Kazasız belasız keyifle kullanın, jantlar da çok yakışmış..
Jantları siz mi aldınız? Üzerinde mi geldi?
Güzel jantlar. Eskiden bulunuyordu da şimdilerde hiç denk gelmiyor.
MaşAllah Mrs yi çok merak ediyorum çevremizde yok ki binelim:)
rs candır maşallah kazasız belasız
Maaşallah güle güle binin. Bu renk megane rslere çok yakışıyor. Bu konuda şanslısınız. Aracın dış görünüm olarak tek kusuru orjinal egzoz uçları.. Değiştirmeniz dileğiyle..
Gunmetal ile grinin uyumu güzel oldu. Kış ve pist lastikleri için 17” clio 3 rs jantı alacağım. :)
İstanbula yolunuz düşerse incelemeniz için kapım hep açıktır :)
Teşekkürler.
Teşekkürler. Egzoz uclarını resimdekiyle değiştirme fikrim var. Renk olarak pek içime sinmiyor :)
https://i.ytimg.com/vi/dFmosCny2QM/maxresdefault.jpg
maşşallah 10krktr
Aynen. En güzel uçlar böyle yuvarlak olanlar. O değil de; bana da cat-back Milltek lazım. Komple.
Var mı tavsiye edilen bi yer?
Teşekkürler.
Bu ay sonunda egzoz, dp işlemi yapılacak.Egzoz uclarını yuvarlak olandan yaptıracağım.
Parça lazım olduğunda ilk olarak Candan'a yazıyorum :) Sormak lazım belki bildiği vardır.
masallah kardesım allah kazasız belasız kullanmayı nasıp eylesın
maşaallah kazasız belasız..
Bende komple milltek olduğu için uçlar da resimdeki gibi milltek :cool:
Maşşallah Çok iyi
Maşallah, kazasız belasız kullanın. Jantları çok iyiymiş :)