Çok sıkı bir hondaacı olmama rağmen bmw furyasına kapılmış yıpranmamış 200.000 km altında temiz alpina beyaz bir 3.18 is aramamla başladı hersey yaklaşık 3 ay boyunca is ararken piyasada haşat olmuş km'si devr-i alem yamış araçları görünce hep içimde yara olan beyaz siyah deri döşeme 2004-2006 arası makyajlı civic aradım bulduğum araçlarda ya sunroof yoktu yada gerçketen yıpartılmıştı zaten gerçekten temiz olanlarada sahipleri 46 kasa ci parası isteyince farklı arayışlara girdim aslında amaç donanımlı özellikle sunroof lu bir araç bulmaktı ***** sitede klasik milyon tane ilana bakma girşiminden sonra bir dönem mazdalara sarmaya başladım aslında istemeyerek bakıyordum çünkü araştırmalarıma göre piyasası ağır parçası bulunmayan benim için çok önemli olamasada satarken benı etklıcek bir konu olan yakıt olayı beni çok düşndürüyordu genede sunroof 8 hava yastığı japon oluşu tip olarakta hoşuma giden bu araçlara bakmaya devam ettim derken bir dönem ilana giren kısa bir süre sonra ilandan kalkan ve yeni sahibinin arkadaşından bmw almak isteyişinden aracında satışa çıkmasından dolayı ilana tekrar düşen siyah deri döşeme sunrooflu kazasız duruşu diri olan mazda 3 ümü buldum benim için bu araç gerçekten çok önemli kendime ait ilk arabam tabiri caizse ilk gözağrım şimdilik abilerim ve kardeşlerim sizlerinde iyi kötü yorumlarınızıda almak için ilk gün evin önüne getirdiğim anda çektiğim resimleri sizlerle paylaşmak istedim bu arada mutlaka arabaya yapılabileceklerle ilgili tavsiyelerinizi ve maşallah larınızı esirgemezseniz sevinirim.
not: resimlerdeki kalite yoksunluğundan ve forumda yeni oluşumdan dolayı açıklamadaki sürçü lisanlardan dolayı hepinizden özürdiliyorum mazur görünüz![]()
![]()
![]()
![]()