Instagram dan da takip ediyorum bende bir Gtc sahibi olarak çok beğendim kazasız Günler'de kullan bende opc spoiler arıyorum yardımcı olursan sevinirim...
Printable View
Instagram dan da takip ediyorum bende bir Gtc sahibi olarak çok beğendim kazasız Günler'de kullan bende opc spoiler arıyorum yardımcı olursan sevinirim...
kaarşim maşallah reb e :D
Nazar değecek üstüne bişey örtün ön camın aman diyeyim :)
Maşallah Göktuğ,ciddi güzel.Allah kaza bela vermesin.
Allah razı olsun kardeşim, bahsettiğin gibi panoramic tavan ayrı birşey
Allah razı olsun teşekkür ediyorum
birçok aracım oldu bugüne kadar benim için en önem taşıyan araçlardan birisidir, Allah razı olsun
teşekkür ediyorum Allah razı olsun
Eyvallah Yaşar kankacım sağolasın
bir önceki h kasada araştırdığımızda 3500-4000 gibi bir fiyat almıştık, sırf bu camdan dolayı kaskosuz kullanmıyorum, bu saatten sonra kasko firması düşünsün :D
Allah razı olsun
OPC ön tampon benimde aklımın bir köşesinde fakat işlerimin yoğunluğundan çok üstüne düşemiyorum, Allah razı olsun teşekkürler
vauxhall logosu da benim daha çok hoşuma gidiyor açıkcası, Allah razı olsun teşekkür ediyorum
sağolasın kardeşim teşekkürler
opsiyonel 20 inç jant bana da ilk başta ilginç geldi :D Allah razı olsun
teşekkür ediyorum Allah razı olsun
Allah razı olsun teşekkürler
ağırlığı bugüne kadar hiç düşünmedim fakat şu saatten sonra bende merak ettim kantara çıkalım bakalım :D teşekkür ediyorum Allah razı olsun
Allah razı olsun teşekkürler
nasip kısmet derler ya yarım saatte almaya karar verdim İstanbul'a gitmiştim boş gittim aracı aldım geldim :D Allah razı olsun
J kasa benim gözümde daha bir konsept tasarımı gibi duruyor, Allah razı olsun teşekkür ediyorum
teşekkür ediyorum
sağolasın kardeşim, instagramdan dm atarsan iletişime geçelim
Cihan beni İstanbul'dan al :hehe: Allah razı olsun sağolasın kanka
Muratcım teşekkür ediyorum, sağolasın canım benim, daha iyileri senin olsun. Hastaymışsın bu arada geçmiş olsun, kendine dikkat et miniğim
Maşaallah Kankam, Allah kaza bela vermesin.
Araç motor ve dizayn olarak harika bir araç maşallah diyelim nazar degmesin.
Maşallah Herşeyiyle Kusursuz Bi Araç. Kazasız Belasız Güzel Günlerde Kullanın.
maşallah çok güzel gerçekten.
samsundan ilanı olan vardı o sanırım
Maşallah mükemmel bir araç, nerelerde ne cevherler var dedirtiyor.
Kazasız belasız.çok güzel makina. Eksoz videosu var mı?
Maşallah Aracınıza hergün sabah işe giderken görüyorum.Bir ara sarı c2 vardı arkalı önlü koyduğunda sokağa renk katıyorlardı :)
Kazası belasız renk on numara
maşallah kazasız belasız nazar değmesin
buluşmada yakından inceleme fırsatım olmuştu harika araç maşallah
cam gibi araba tabiri tam uymus
maşallah cok guzel aracınız.. kazasız belasız..
Çok güzel maşallah , ön camı ilk defa gördüm çok güzel duruyor.