sağ olasın doa kardeşim... :)
Printable View
Kesinlikle cikmalisin. Bu tip araclarin dogal yeri pistler ve dogru kullanirsan yormak soz konusu degil,aksine buyuk keyif alirsiniz... Onceki nesil honda'lar piste cok uygun degil(fren sogutma vs) ama bu tam araci.(eger update geldiyse motor icin)
Çok güzel maşallah, aracın rengi bej krem gibi çıkmış sanki fotolardanmı acaba ?
Maşallah, Allah nazardan saklasın.
Lütfen ilk modifiyesi jant veya spacer olsun.
maşallah kazasız belasız
Maşallah kazasız Belasız. Ağız tadiyla gazlamak nasip olsun.
Arka jantlar çok içerde duruyor eğer varsa güvenilir firmaların aftermarket spacerı,bence deneyebilirsiniz. Güzel duracağına inaniyorum
çok cart beyaz bir renk değil. hafif bejlik var ama tam bejde değil. bunu da honda da çekmiştim. burada daha bir beyaz çıkmış. gün ışığına ve florasan ışığına göre farklılık gösterebilir.
http://i.hizliresim.com/zrjGVg.jpg
Maşallah, Allah kaza bela göstermesin, iyi günlerde kullanın inşallah
Nedenini bilmiyorum ama keşke 16 Plaka tercih etseydiniz :)
Çok güzel bir araç almışsınız Allah kaza bela vermesin, Maşallah
Yazılım gelmıstır sanırım ılk olarak yada hardware degıstı mı bılemıyorum. Yenı nesıl Araclar fakır calısıyor az yaksın,emısyon tutsun dıye bundan dolayı fena ısınıyor.
TypeR da bu fazlasıyla mevcut. Servıse sorarmısınız,aksıyon var mı aracta? Benım test ettıgım aracda ve ıst park da rekor denemesı yapan aracda duzensızlık mevcutdu. Her 100-200km testım farklı sonuc vermıstı. 0,3sec arasını baz alırsak,10 denememde 3-4 farklı sonuc cıkmıstı....
Aksıyonda ne var pekı? Leon ınanılmaz fakır calısıyor,adamlar motoruna fena guvenıyor,boyle cıkartmıslar. Basıt bır yazılım bıle cokkk az basıncla ve tımıng ıle 350hp rahat cıkıyor. 400hp ler cok basıt,yasasın emısyon kuralları.
Afr 10 mu,vay arkadas....
maşallah Allah nazarlardan korusun
hayirli olsun masallahi var.
Güle güle kullan Evren. Sahalara güzel bir araçla döndün. Plaka keşke 16 CCC xx olsaymış seri devam ederdi. Jant olarak 18 rpf1 yakışır :)
Maşallah kazasız belasız..
FN2 Typer ile kıyaslama şansı bulabildiniz mi?