Aracımın resimlerini paylasmak bir türlü kısmet olmamıştı bir çok arkadaşımın ısrarına dayanamayıp kendi ultra amatör çekimlerimle paylaşmaya çalıştım yakında prof.. çekimler de gelecek
2003 model suan 130 bınde türkiyede olan modelleri arasında en temizlerinden şuan bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum.
3 ay öncesinde bir denemede yağ pompasının kitlenmesi ile yatak sarmıştık ne yapsak stroker kit mi getirtsek, sifir blok mu alsak derken eski blogu baştan sıfırlamak istemeyip short blok getirttik blogun gelmesi iki ay sürdü geldiğinde aracımı toplaması için besim akarsuya teslim ettim kendisi derinderede usta başı olup zaman buldukça motoru beraber topladık daha doğrusu yanında güzel staj yaptım diyebilirim artık hangi vidanın hangi torkla sıkılacağını bile öğrenmiş vaziyete geldim bu da motorun toplanmasının uzun sürmesine neden oldu.
Toplanma aşamalarının resimleri çok yok bunun nedeni her aşamasında bende bir yardım etme çabası içinde olduğum için çekemedim.
Şuan rodaja başladık ilk marşta maşallah çalıştı sorunsuz bir şekilde 200 km yi devirdik bu arada rodaja başlayalı 2 hafta oldu öyle hemen bitsin diyerek uzun kmler yapmıyorum rodajı 1000 km yapmayı planlıyorum 3 yağ değişimi yaparak herhalde 1.5 - 2 ay sonra biter sonra bir test edip denemelere kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah umarım fotoğraflardan keyif alırsınız.
![]()