rain man Nickli Üyeden Alıntı
Abi inanır mısın bilmem, hiç alma veya takma niyetimin olmadığı bir parça idi spor yaylar. Hele ki kullandığım yayları düşününce aracı zorlayacağını düşünüp yok ya olmaz dedim. Sonra kanıma giren başka alfisti abilerim oldu, "yol tutuş istiyorsan bunu yapmalısın" diye ortak bir konsensustan gelen görüşler üzerine taktım ama HR de konfor iyiyken araç çok düştü manevi konforum bozuldu aman bir şey olacak diye, eibach da ise az düştü ama taş oldu süspansiyon. Kastırdığı için akslar dahil tüm ön takım etkileniyor bundan tahminen. Ne kadar narin de kullansam ergonomi etkileniyor sonuçta o da sorun tabi. Sonuçta marka model motor adına üretilen parçalar değil mi helezonlar da...Bu kadar karşı durmak gerekir mi gerçekten bazen bilemiyorum bazen de çıkar orjinalleri tak diyorum kendime.
Peki blistein b6 mı b8 mi? Yoksa b4 mü? B4'leri alacağına orjinal amortisör al dediler onu aldık geçti, bilseydim tekrar amortisör işine gireceğim ihtiyaç varken orjinale karar vermezdim. Ayrıca Stok yaylar ile spor amortisörler ne derece başarılı olabilir onlarla da sert olmaz mı?
Squadra alfisti, shop.alfisti takip ettiğim siteler. Hatta alışveriş yaptığım vites topuzuna kadar aldığım yerler. Ama sıkıntı şu ki paypal olmayınca yurtdışı alışverişi yalan oldu. O yüzden tampon ve ızgara işine custom ya da gerçek ustaların çözeceği işlerle karar vereceğim. Ya da vermem gerekiyor.