Geçen hafta serviste gördüm kış lastikli halini görünce dibim düştü maşallah :) Allah kaza bela vermesin çok başarılı :)
http://s23.postimg.org/azks3y5sr/image.jpg
Printable View
Geçen hafta serviste gördüm kış lastikli halini görünce dibim düştü maşallah :) Allah kaza bela vermesin çok başarılı :)
http://s23.postimg.org/azks3y5sr/image.jpg
evet gergi kayışı değişimindeydi :)
Maşallah Rabbim kaza bela vermesin Hakkı amcayla karşılaşmanız çok iyi olmuş tanımasanız yolda üzermiş:D
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın ...
Hayırlı uğurlu olsun. Çok özel ve güzel bi araba almışsınız. Boya takıntınızın olmaması çok sevindirici. Boyasız olsun diye her tarafı solmuş vernik yanıklı bi araçla gezmenin hiç mantığı yok bana göre. Orjinal diye leş gibi arabayla gezenleri hiç anlamıyorum. Hele ki kupon arabaysa bu araç. Şu aracın bu durumunda gelip boya var almam diyecek adam almasın zaten. s2000in kırmızısı ateş ediyor. Direk olarak boyatın dıştan güzelce. Sonra geçip karşısına seyredin.
Ben olsam orjinalliği ile iddalı olan bu aracı yine kendi rengi milona red yaparım gayet güzel bir kırmızı tonudur :)
Bölesi bir ep3 kaldığına ve size geçtiğine çok sevindim hayırlı olsun güle güle binin
çok güzel maşallah,kazasız belasız kullanın..tek eksiği app gibi :)
Hakkı amcanın telefon numarası olan varsa bana özelden yazabilir mi acaba? kendisine bir şey sormak istiyorum.
bu arada aracınızı kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
hayırlı ugurlu olsun maşallahı var
oda olabilir aslında kendi rengi gayet canlıdır.hondada boya bi alman arabasına göre zayıf olduğu için çabuk solma yapıyor boya takıntım var aslında 2010 model üstü araba da :) eski arabadada macun seviyesi en az düzeyde olsun yeter dediğiniz gibi sırf kaputta ve diğer yerlerde boya yok diye soluk gezmenin manası yok
Kırmızı ep3 kere hastayım ,çok güzel maşallah.
Maşallah çok güzel olmuş son temizlikle birlikte..
Rabbim kazasız belasız binmeyi nasip etsin..
subap kapağına da bir el atın boyanırken.. :)
Hayırlı olsun,Maşallah Allah kaza bela vermesin,araç düzgün gerçekten güle güle gazlamalar...
Maşallah çok güzel hayırlı olsun Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin :)
Renk tonu farkı olması kötü olmuş.
Ama arabaya kocaman maşallah, bende boya takıntısı olan biri değilim, en doğru kararı vermişsiniz. Kazasız belasız uzun yıllar kullanmak nasip olsun :)
MaşAllah hayırlı olsun zulayı patlatmışsınız :)
Samanlıktaki iğneyi bulmuşsun getirip gözümüze sokuyorsun :)
İmrenerek baktım ve her fotoğraf karesinde maşallah dedim..