TarikS Nickli Üyeden Alıntı
Kaliper sarı veya daha iyisi altın olmalı bence, hafif bakıra veya turuncuya kaçar gibi, gözünde canlanmıştır renk :)
Ben de önceden Polo varken denemek için BBS CH'ları ki 18 janta 215/35 lastikle iyice büyük görünen jantlardı, baya bildiğin gunmetal boyamıştık, o zaman fena gelmemişti kırmızı-füme asabi duruyor camlar siyah, araba yıkılıyor falan diyorduk :) Sonra baktım benim arabayı izlerken gözlerimdeki parıltı gitmeye başlamış, döndüm tekrar orijinal griye bir de böyle simli falan parıl parıl, yeniden doğmuş gibi olduk, dedim olması gereken zaten bu, güzelim jantı boşa gizlemişiz, arabanın albenisini götürmüşüz.. :D Ama komple siyah tarzı seviyorum diyorsan ona bir şey diyemeyiz tabii. Ama düşününce İstanbul'da siyah araba dert, yıkadıktan 5 dk sonra toz tabakası oluşmaya başlayıp yolda 2 ıslaklığa denk gelip arabaya sıçrayınca gel de delirme.. Burası gibi olsa keşke, tek derdim jantlarım ne güzel gri ve parlakken oluşan balata tozu, gerisi haftalarca kirlenmiyor diye sevinirken yine takacak bir şey bulmuşum, şimdi farkettim de insanoğlu doyumsuz hakkaten :D
Ne çok yazdım yine ya; o ikinci kat plasti dip baya güzel olmuş, ilk defa gördüm onu hep bir yerlerde bahsediliyordu ama icraat yoktu, eline sağlık. Araba böyle de hala çok güzel tabii ama ben jantları ayna gibi tutmayı daha çok seviyorum sanırım :)