üyeliği onaylanmadığı için araç sahibi oğuz kardeşimin yerine konusunu ben açıyorum
kendisi 2007 kırmızı s2000 sattıktan sonra yine dayanamayıp yerine yine kırmızı ama daha hızlı bir japon aldı bir maşallahı eksik etmezseniz seviniriz
![]()
üyeliği onaylanmadığı için araç sahibi oğuz kardeşimin yerine konusunu ben açıyorum
kendisi 2007 kırmızı s2000 sattıktan sonra yine dayanamayıp yerine yine kırmızı ama daha hızlı bir japon aldı bir maşallahı eksik etmezseniz seviniriz
![]()
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Kırmızı candır, maşallah !
Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..
'01 VK 106 GTI
'17 B Fiorino Premio
'98 AY 106 GTI
'97 LC Civic 1.4 IS
GNL Garage
Bıtek banamı bu kasanın tekerlernıın kucuk gelıyo . Kazasız belasız
Maşallah Allah kaza bela vermesin
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
Maşallah efsane ötesi araç plakada öyle (: atalarımızında dediği gibi 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun aynen öyle valla
Batuhan YÜKSEL®
Çok güzel bee maşallah kazasız belasız kullanın.
BMW E90 320d LCI
teşekkürler gerçektende kırmızı ayrı bir renk
teşekkürler
sağol teşekkür ederim
herkese kazasız belasız inşallah
doğrudur olabilir haftada 1 biniliyor zaten
teşekkürler sağol
teşekkür ederim sağol
allah herkese ağız tadıyla bindirsin
şuan için gayet tatminkar
kırmızı bakım istiyor gerçekten
aklımızda soru işaretiydi ama gerçekten güzel bir araç çıkarmışlar aftermarket parçalar çıktıkça ortalığı karıştıracağı kesin
sağol osman boş durmuyorsun sende
çok teşekkür ederim inşallah
teşekkürler sağolun
üyeliğim daha onaylanmadığı için özcan abinin profilinden yazdım herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim allah herkese gönlünden geçeni versin
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun sözü her seferinde doğruluğunu kanıtlıyor.
Kazasız,belasız kullanmak nasip olsun.Maşallah.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)