Abiler kardeşler herkese iyi günler. Heyecanımı sizinle paylaşmak istedim . 3 ay önce sipariş verdiğim Leon Fr'ımı dün teslim aldım. Aracım 1.4 Eco tsi manuel kırmızı opsiyon olarak 6.5" büyük ekran seat sound ses sistemi eklettim. Cam tavan led paket spor süspansiyon yarı deri yarı kumaş hız sabitleyici sürüş mod vs vs bunlar zaten standart. Aracım şuan 60 km de ilk izlenimim yol tutuşu iç trim kalitesi sürüş rahatlığı baş diz mesafesi gayet güzel . Eksik bulduğum nokta ise farlarım hayal ettiğim gibi çıkmadı ne yazık ki . Aydınlatması mükemmel ama far mesafesi pek yeterli değil. Bu arada aracı dün teslim alırken spot ışıkların altında aracımda kılcak ince bez hareleri diye tahmin ettiğim çizikler vardı. Servis danışmanıma durumu açıkladığımda pasta attırırız dedi. Şimdi size soruyorum sıfır araca pasta mı atılır ? neyse biraz ortalığı karıştırdıktan sonra bayinin anlaşmalı olduğu firma olan williams firması aracın çiziklerini gidericeklerini söylediler. Yarın sabah kısmetse gidicem servise. Akılları sıra gönlümü almak için 250 tl değerinde bagaj havuzunu da hediye ediceklerini söylediler. bayide çekmiş olduğum 2 resmi aşağıya ekliyorum . Maşallahlarınızı esirgemezseniz sevinirim. Allah siz abi kardeşlerime daha güzellerini en iyilerini nasib eder inşallah .
![]()