çok güzel maşallah hayırlı olsun :)
Printable View
çok güzel maşallah hayırlı olsun :)
Tarkan abi hayırlı olsun, kazasız belasız.
Sanırım Güzelbahçe'de oturuyordu eski sahibi. Sahilde denk gelirdim, bildim bileli bayılarak bakardım.
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın MaşAllah.
Hayırlı olsun maşallah kazasız belasız kullanın.
Jant renk matkap olmuş
Maşallah reis
Tüm herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Bazen insan içindeki sesi dinlemeli. Cc, cupra derken hepsinin yeri ayrı tabi ama z4 hepsine bedel. Kullanım keyfi, insanların bakışını üzerinde topşamak vs. Herkese tavsiye ederim
Maşallah hayırlı uğurlu olsun
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
maşallah hayırlı olsun kazasız belasız
Maşallah çok güzel. Kazasız belasız
Maşallah çok güzel araç, biliyorsunuzdur belki, ama bilmiyorsanız direksiyon kolonuna dikkat. Yurtdışı sitelerinde detaylı bilgi var. Bozulursa direkt değişiyor ve biraz tuzlu, çalışıyorken kontrollerini yapın. Kazasız belasız.
hayirli olsun cok guzel secim
Hayırlı olsun Başkan...
çok güzel duruyor maşallah.
Jantlar tek kelimeyle mükemmel güle güle kullanın..
Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanın. Çok keyıflı bır arac.
Orjınal halı ıle bıle çok sert bence jantları 18 runflat olmayan bır lastık kullanıp degıstırın.Orjınal Style 108 jant bulabılırsenız bu araclara cok yakısıyor.
Yaylarıda standart yapın. Gaz tepkısı cok fazladır,Bu yuzden vıtes degısımlerını cok fazla bellı eder. Sanzıman oranları oldukca kısa ayarlanmıstır sadece 6 . vıtesı uzun yolda ararsınız 5 . vıteste 230 da kesıcıye gırer. Yuksek hızlarda dıreksıyon yeterı kadar sertlesmez, bu yuzden 200 uzerı sport moda alıp sızın sertlestırmenızde fayda var. Arac bıldıgım bır arac daha once bır cok z4 u buyuk bır keyıfle kullandım ve hala kullanıyorum.
Sormak ıstedıgınız bırsey olursa yardımcı olurum.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Hayırlı olsun abi çok güzel görünüyor farlarından dolayı önden baktığım zaman bu z4 serisi bana her zaman minik 6 serisi gibi geliyor:)
hayırlı olsun, çok güzel duruyor, allah kaza bela vermeden binmeyi nasip etsin.
Manuel olması avantaj gerçekten :)