Maşallah kazasız belasız ama çok oynuyorsun abi fotolarla.Çirkin duruyor bu yüzden bence.
Yeni jantlarla güncel olsun
Sportline jantların boyası kötü olduğu için içime sinmemişti ve uğraşmak gerekiyordu kolaya kaçıp opel jantları gözüme kestirdim ve alıp uyguladım değişik güzel bir görüntü oldu hoşuma gitti.
Jantlardan sonra oem sisleride corolla sislere çevirdim daha güzel bir görüntü oldu daha hoşuma gitti
Son güncel halimiz bu şekildedir
![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
güzel mühürlü bir app plaka , birde anlayamadım yaşınızda var baya yeni modifiye sektörüne girişmiş ergen gibi stickerlardan vaz geçemiyorsunuz ? orijinal sis farı kare olan hellalar olmalı tampon bıçakları çıkmış o süper birde şu mugenler ? ne kadar gerekli acaba ? sportline jantları büyük nimetmiş kaçmış elden yeni hali bir nebze güzel kolay gelsin biraz sert eleştiri olduysa kusuruma bakmayın
Şüphe , tek gerçektir ...
Farlar turuncu yerine şeffaf olsa,stickerlar sokulse,ilanlarda Hella ledli stoplar var imkan varsa onlardan alınsa,Opel logoları sokulse
Çok daha iyi olabilir
Maşallah kazasız belasız.Önü biraz basarsan daha tatlı olcak gibi![]()
Samara 2109/Peugeot 207/Skoda Fabia III/Octavia Sport
Kazasız belasız çok güzel araç ama ekler jantlar , stickler , sisler , cam rüzgarlığı bence gereksiz olmuş ve güzel aracı bozmuş... Sade bir jantla çıtır basmak yeterli olur... Ayrıca kaporta isteyen yerler var çürümeler vs göze çarpıyor çamurluk altlarında tamponlarda boya istiyor herşeyden önce bunları hallederdim , araba cincık gibi çiziksiz kız gibi olurdu boyası gelin gibi bembeyaz yapardım cilasıyla vs sonra ek şeylere geçerdim oda dediğim gibi iyi temiz kaliteli bir jantla mümkünse BBS ile basacaksın arabayı çok yakışıyor bunlara o kadar fazlasına gerek yok .Arabada çizikler vuruklar vs olunca ekler daha da kötü duruyor göze batıyor...
![]()
Konu Yiğit G. tarafından (03-03-2017 Saat 21:59 ) değiştirilmiştir.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Farlar dediğiniz sinyaller sanırım şeffaf ztn üstünde folyo var aklımda şefaf takılmak vardı en kısa sürede deniyeceğim. Stickerlar sökmeyi denedim ama baya uğraştıracak parça parça kopuyor daha müsait bir zaman bekliyorumhella ledli stoplar baya tuzlu onları bende çok istiyorumda 400 tl gibi bir rakam şuan bütçe ona uygun değil. Opel logoları jantın orjinal görüntüsünü bozmamak için sökmedim ama kapaksız olarakda güzel duruyor öyle deniyeceğim birde teşekkür ederim yorum için
Çok teşekkür ederim ilk projede o var şuan önleri biraz basmak ön 3 parmak arka 2 parmak gibi
Teşekkür ederim aynen kaporta isteyen yerler var çamurluk ağızlarına önceki ofsetli jant seçiminden kalma izler baya vura vura mahvetti oraları bir daha ofsetli janta bulaşmam bu araçta çamurluk içi çok dar jant sığdırmak çok zor resimdeki araçta sanırım çamurluklar janta göre işlem görmüştür polo'ya ofsetli jant sığdırmak turbolamaktan daha zor inanın en kısa sürede kaporta işlerini halletmeye yöneleceğim ufak ufak bazı yerlerde paslanmalar oldu kar yağdığında baya yattı araba ondan kaynaklı sanırım. Sticker olayınıda geniş bir zamana bırakmak zorunda kaldım baya sağlam yapışmış küçük parçalar halinde kopuyor çok uğraştıracak onun dışındaki görseller hoşuma giden eklemeler olduğu için şimdilik böyle takılacağım yorum için çok saolun
Yok estafrullah her türlü yoruma açık olduğum için paylaşıyorum resimleri her yoruma saygım var app plaka son cezalardan sonra ankarada baya sıkıntı çıkartıyolar durduk yere 400 lira riske girmeye deymez çok plaka takıntım yok sticker olayını herkes dile getiriyor ama temizlemesi zaman alacağı için uygun ve müsait bir zamana erteledim. Hella kare sisler'de oem yuvarlak olanlarda oem normalde ama kareleri bulmak çok zor bulduğunuz zamanda 300-400 tl gibi bir fiyat çekiyorlar o kdr gerek duymadım polo olarak 3-4 araç corolla sis uyguladık şuan memnunuz bunlardan jant konusunda da tamamen zevk sportline çok çok aman aman hoşuma gitmedi bu jantın duruşu biraz daha basınca daha güzel duracağı kanısındayım teşekkür ederim yorum için![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Araç beyaz olduğu için lokal olarak halledilebilir göze batmaz gibime geliyor hatalı olan yerlerin. Farlar dediğim hem sinyal hemde farda siyah olan yerler varya çevresi gibi diyim oraları kast etmiştim. Stickerlar sanırım saç kurutucu ile sokulebiliyordu kolayca. Evet güzel Hella stoplar vb de varda ilanlarda dediğiniz gibi pahalilar. Spor yay onerebilirim ön arka icin birde kule gergisi Antalya'da yapan şirket vardı.
KUle gergisi aldım pazar günü teslim alacağım uygulama yapıp resmi paylaşırım burdafarların içini ben kararttım ona o kdr emek verdim eskiye çevirmek kendime hakaret olur
ama sinyalleri şefaf deniyeceğim
sticker sıcak suylayada çıkar ama dediğim gibi biraz uğraştıracak en müsait zamanda tüm formu kurtaracağım bu sticklardan
) stop olayını çok projeye almıyorum ona vereceğim para yerine kaportaya harcarım daha çok işime gelir
Spor yay aklımda uygun bişi denk gelirse alacağım şuan ısıttım çok az bir çıtır basıklık var diyebilirim
İsitmaktan daha iyidir spor yay,kesinlikle öyle kaportaya harcanır çokta güzel olur.
Kule gergisi hayırlı olsun,Birde spor direksiyon olabilir belki de
Bana göre türkiyedeki en başarılı polo 6N'lerden biri. Sizin içinde güzel örnekler barındırıyor bence
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)