maşallah kazasız belasız
Printable View
maşallah kazasız belasız
Aldığınız jant göbekleri kaç mm ? replica 18 janta uygun 4.5 veya 5 mm jant göbeği bulamadım hiç bi yerde.
Servisten temin edebilirsiniz 35-40TL civarı tanesinin 50mm'lerin. 60mm benimkisi orjinal jant için 24tl tanesi.
Nasıl bir ilgidir bu böyle :D Maşallah kazasız belasız detaylı fotografları bekliyorum.
Maşallah bordo çok yakışmış 159 a :) Volkan abinin konusundan sonra direk Bbs ch takardim. Arac bordo gunmetal bbs efsana güzel durabilir :) Allah kaza bela vermesin
Jantlarımız bugün iyice temizlendi, IronX ile demir tozlarından ve Billbery ile ziftlerinden arındırıldı.Sonra zımparalandı, boya kalkmaları ve polisajlı bölümde derin kaldırım çizikleri vardı, macunlandı, astarlandı ve boyaya hazır hale getirildi. Renk olarak orjinal jant renginden bir ton koyu ama çok koyu olmayan simli bir boya tercih ettim. Yarın bitince fotoları eklerim.
http://i64.tinypic.com/14abkhc.jpg
http://i67.tinypic.com/24o3v45.jpg
http://i63.tinypic.com/2dua7tc.jpg
http://i65.tinypic.com/otlt2x.jpg
Ayrıca poryalar disk arkası ve kaliperleri Bernerin ısıya dayanıklı mat siyah spreyi ile boyadık.
http://i67.tinypic.com/331d5eh.jpg
Jantların boyası da bitti. Renk olarak çok içime sinen bir renk oldu orjinalden 1 ton koyu.
http://i64.tinypic.com/55l840.jpg
http://i66.tinypic.com/2l8u62d.jpg
Maşallah jantların fazla koyu olmaması iyi olmuş kapı kolları ile uyum açısından geri kalan bütün uygulamalar yerinde ve kaliteli güle güle kullanın.
Baran, jantları kendin mi boyadın. Harika olmuş. Benim de el atmam lazım önerilerin neler ?
Yok Emre kendim boyamadım, Batuhan sağolsun daha önce boyattığı bir boyacıda boyattı. Biraz meşakatli düzgün boya olması kendim boyamadım düzgün olsun istedim. Ama yüzey hazırlığını, az macun kullanmanı ve iyi zımparayı mutlaka yapmalısın.
Baran benim arabayada bisiler alsana kanka hazır gaza gelmişken hahahaha:D
Bijonlarımız da boyandıktan sonra jantları araç üstüne takmış Batu bittikçe atıyor fotoları :D
http://i63.tinypic.com/6ptc8w.jpg
http://i65.tinypic.com/2v13qpx.jpg
http://i65.tinypic.com/1t33bd.jpg
Çok şekilli çok güzel olmuş Baranka.. :)
Daha çok foto bekliyoruz..
Dün uzun bir gecenin ardından çoğu işlemi bitirdik. İlk önce jant göbeklerini taktım, arkasından ayna kapaklarını değiştirdim. En son elim zor girdiği için park ampullerini değiştirdim.
Daha sonra Amerikan "Dr.Beasley's" in Glaze ini makina ile uyguladık. Kurumasını bekleyip sildikten sonra zaten renk iyice koyulaştı ve derinleşti. En son yine "Dr.Beasley's" in Plasma Coat Wax'ı ile korumayı sağladık.
Trimlere ki Alfanın dış trimleri iğrenç gerçekten AutoGlym trim restorer ile canlandırdık. Kapı fitillerini Berner kapı fitil besleyici ile geçtim.
Batuhan zaten iç mekanda tavan taban ve koltukları sağolsun sıfır kıvamına getirmişti APC ve Karcher koltuk yıkama makinası ile. Gerekli detaylar sökülüp temizlenip tekrar takıldı.
Gece sonunda iç mekanda daha önceden aldığım Sonax Klima dezenfektan bombasını patlattım. İç mekan ve klima çok güzel fresh bir koku ile birlikte dezenfekte oldu.
APP Plakayıda yapıştırıp noktaladım.
----
Şimdi geriye direksiyon kaplaması ve diğer minik detaylar kaldı.
---
Emeklerinden ve yardımlarından dolayı "Detailing Point" Batuhana birkez daha teşekkürler.
http://i.hizliresim.com/j3WP49.png
http://i.hizliresim.com/JAlrr5.jpg
http://i.hizliresim.com/OALn2n.jpg
http://i.hizliresim.com/z5BvRR.jpg
http://i.hizliresim.com/GR0Qnb.jpg
http://i.hizliresim.com/y538dn.jpg
http://i.hizliresim.com/7gNEVl.jpg
http://i.hizliresim.com/Pkr4Y8.jpg
http://i.hizliresim.com/g8Wz4N.jpg
http://i.hizliresim.com/ZkEgWg.jpg
http://i.hizliresim.com/o3kP2Q.jpg
http://i.hizliresim.com/ljW2LB.jpg
http://i.hizliresim.com/VaM5Ay.jpg
http://i.hizliresim.com/nMWVk5.jpg
http://i.hizliresim.com/v5pdmm.jpg
http://i.hizliresim.com/1vgm4Y.jpg
http://i.hizliresim.com/E8Rnbv.jpg
http://i.hizliresim.com/219myL.jpg
http://i.hizliresim.com/j3WPL9.jpg
Taş izlerim çokça, onlara büyüklerine rötuş yapıcam cumartesi ancak çokta gözüme batmıyorlar genele baktığımda :) :)
Maşallah çok güzel olmuş son hali arabayla bir tur atasım geldi.Temiz araba gibisi yok.
Maşallah çok güzel güzel bir yayla çokta kendini güzel gösterecek gibi. Kazasız belasız.
Bugün direksiyon derisi için randevumu aldım, çarşamba günü sabahtan aracı bırakıp akşama alıcam.
http://i.hizliresim.com/9od8qO.jpg
çok iyi duruyo, maşallah nazar değmesin :)