Teşekkür ederim, allah razı olsun. :)
Eyvallah abim benim, teşekkür ediyorum. :o
Teşekkür ederim. :)
Allah razı olsun. :)
Allah razı olsun, size de nasip olur inşallah. :)
Yakıt / Performance kısmı en can alıcı noktası; Standart 90HP 204NM, Sadece Yazılımla 120-125HP Dumanlı Dumansız, Downpipe' dan sonra 130-135HP Dumanlı Dumansız olarak değişiyor. Tork olarak hiç bir bilgim yok. :)
Eyvallah yavrum, Facebook' dan beni dışlamışsın görmedim sanma :icon_tup:
Allah razı olsun teşekkür ederim, daha güzel olacak inşallah. :)
Teşekkür ederim abim, allah razı olsun. :)
A hayırlı olsun, ne zaman aldınız hayırlı olsun size de, 106 GTI' dan sonra benim memnun olmamam gibi bir seçeneğim yok. :D
Teşekkür ederim allah razı olsun daha iyi yerlere getireceğim o beni üzmediği taktirde. :)
Şuan farkındayım abi çok mantıklı bir seçim yaptığımın duruşu gidişi yakıtı her şekilde kaliteli ya :icon_tup:
Allah razı olsun hocam, Ankara' da DBY Detailing var. Sahibi de bu Forum' da oda adaşım benim Berkay ismi, kendisi ile görüşürseniz arabanızı oda ilk günkü haline getirecektir. Saygılar.
Allah razı olsun teşekkür ederim. :)
Kesinlikle Faruk çok güzel işçilik yaptı eline koluna sağlık, arayı fazla açmamayı planlıyorum ara ara gideriz biz yanına artık. :) Teşekkür Ederim.
Abim sana nasıl teşekkür etsem az, evini açtın yemeğini paylaştın çok teşekkür ederim, CANSIN. Teşekkür ederim sana herşey için tekrardan. :)
Teşekkür ederim abim, Kesinlikle onunda araç üzerinde ki etkisi çok büyük. :)
Bot ile ben zaten araba sürmeyi sevmiyorum daha doğrusu süremiyorum. :D Ama normal ayakkabımı oraya yerleştirebiliyorum bir sorun yaşamadım o konuda. :) Teşekkür ederim bu arada :icon_tup: