Rollingte sonuç ne olur sizce?
Sierra
Clio
Megane
Rollingte sonuç ne olur sizce?
Araçların kaç mode olduğunu bilmiyorum ama 90 lık 1.5 dci clio yazılım sonrası 115 hp lerde geziyordur, clio önde olur diyorum.
Sierra 92 Model 2.0 8v 125 hp filitre dahi yok stock
Clio 4 2013 90 hp + yazılım
Megane 2012 110 hp stock
Clio hafif ve yazılım var. Önde o olacaktır muhtemelen.
clio-megane-sierra olur diye tahmin ediyorum.
85'lik Clio 3 bile stock hali ile kopup giderken Clio 4 90'lık ve yazılımlı ise 2 aracıda üzer 2-3 boy net fark olur.
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
bi kere yazılımlı focus ve standart 1.16d deneme konusu açılmıştı cok fena pis ters kose olmustuk1.16d geçmişti
sierra her an herşey yapabilir belki![]()
megane 2 değil 3 sanırım, donanım olarak boş bi megane'sa hafif olacağından esas şakayı o yapabilir.
///M Rulez...
Denemeler tamamlandi.
Sonuclar ?
Sierrayı iyi kullanırlarsa vede sağlıklı motor var ise birinci olur ikinci megan clio sonuncu olur bence
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Videolar yuklenince paylasacagiz. Yasli kurt sasirtiyor. Clio sierra megane seklinde kabaca siralama. Yalniz clio sierra denemeleri cok saglikli olmadi. 160 gibi birakmak zorunda kaldik. Videolar gelince hangi hizlarda basildi aciklamalariyla burada olacak![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)