14 tenekeden geçtim. motoru çıtır modflu olduğu için bir fark görmedim. çok ağır değiller . ama net ağırlığı hakkında bilgim yok. değerli yorumun için teşekkürler
Jantlar dikkatimi çekdi benimde ilk olarak değişik olmuş kazasız belasız sürüşler diliyorum
Batuhan YÜKSEL®
Maşallah jantlar gerçekten yakışmış, speclerini ekleseydiniz keşke kazasız belasız inşallah.![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
masallah degısık olmus jantlar.aynı jantları bende clio sportta kullanmıstım onda da et degerınden dolayı ıcerde kalıyordu .
TeKS@S
Maşallah araca. Jantlarla çok güzel tamamlamişsiniz.
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
maşallah kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Aracı böyle aldım. Aldığım arkadaşın söylediklerine göre büyük pal emme var. Ama bu yaz yapacaklarım büyük turbo (ne takacağım hakkında bilgim yok. Tavsiyelere açığım) monifold,enjektör, cooler.
Yorumlarınız için teşekkür ederim
Benim nacizane tavsiyelerim;
Arka jantlara spacer, önlerede yapılabilir belki.
Tamponların gövde rengine boyanması,
Ayna kapanlarının gövde rengine boyanması,
Far karartma, gsi/cosmo stop, bagajüstü spoiler.
Büyük turbo içinde klima iptal edilmeden tubular manifold, 2056 turbo, seat sport cooler, 60-63 lük downpipe, düz boru sona susturucu, emme flanşını genişletme, büyük enjektör, güzel bi filtre kiti, bronze baskı balata.
Veya turbo için, 2. Seçenek olarak; insignia turbo ve flanşı. Yalnız bu şekilde yanılmıyosam klima iptal oluyo. Geri kalan yukarıyla aynı.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar
Araca maşallah gayet güzel duruyo, kazasız belasız
Fiyat olarak ney bişey söylemem zor malesef ama aşşa yukarı fiyat tahmin edebilirim.
İnsignia turbolu setupla 4 lirayı bulur, diğer 2056 içinse 5-5,5 arası tutabilir tahmini fiyat söylüyorum. Flanşlar, krom borular, hortumlar vs mekanik tanıdık varsa ucuza yaptırmanız daha rahat olur. Turboya göre tekrar yazılım yapılıcak. Bide tabi boost saati falan lazım olucak onları söylemeyi unutmuşumama genelde büyük turbo yapanların çoğu ortalama bu fiyatlara yapıldı diye biliyorum.
Daha sonradan frenler yetmemeye başlıycak daha düzgün bi balata disk yapıcaksınız. Aklınızda bulunsun combo arka disklerinin çok faydasını gördüklerini söylemişlerdi takan arkadaşlar.
Şimdiden umarım istediğiniz keyfi alırsınız![]()
Bu jantları ben Civic'te kullandım, ağırlık olarak orta seviye denilebilecek bir ağırlıkta fakat et değerinden dolayı çoğu arabada içeride kalıyor. Jantları asıl gösteren lastik seçiminiz olmuş, jant buradayım diyor Maşallah. Araca da diyecek bir şey yok, güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)