ies Crx Accord 2.4 İmpreza diye çıtayı yükseltirken evlilik nedeniyle yeni aldığım Punto'la tekrardan başa dönmüş durumdayım. Git gide daha güçlü araçlar tercih ederken 95Hp lik araca mahkum olduğumuz için adını eşimle kötü punto olarak koyduk
Aracım 2006 model 1.4 95Hp starjet diye geçiyor. 6 ileri manuel şanzımana sahip olup emotion donanımlıdır.
Bunun yanı sıra sipariş verilirken spor paket ve müzik paketi tercih edilmiş. Yani araçta fabrikasyon olarak 16" alaşımlı jant, marşpiyerler, bagaj üzeri spoiler, daha kaliteli 4 hoparlör+2 tweeter ve bagaj içinde sağda küçük bir bass eklenmiş.
Emotion donanımda ise
ABS ESP TCS HillHolder Dijital Klima Isıtmalı aynalar Elektrik destekli koltuklar gibi zımbırtılar var.
İlk sahibinden yaklaşık 5 ay önce aldım. 74binde ve sadece 1 parça boyası vardı. Faturası evrakları her şeyi olunca ve expertiz raporuda temiz çıktığı için düşünmeden evladımız olarak nüfusumuza kaydettik.
Aldığımda bu şekildeydi;
Aldıktan sonra bakımı yaptık hemen.
Kısa bir süre sonra sol stopta çatlak olması nedeniyle değiştirmişken görsel olsun dedik ve Evo Abarth stopları ile arka kısmı biraz canlandırdık;
Daha sonra APPsiz olmaz diye plakalarımız bastırdık ve Tjet eksoz çerçevesi ile birlikte eksoz ucumuzu takarak arkayla olan işimizi bitirdik. Aslında bununla araca yapılcak tüm işlemleri bitirmiş olduk
Biraz alçaltmak ve 1-2 dokunuş daha yapmak güzel olur diye düşündüm ama bi yandan uğraşmak boş iş gibi de geliyor. Çünkü çok kalıcı değil durumu toparlayıp daha güçlü birşey almayı düşünüyorum.
Çok güçsüz olduğundan dolayı bende bu aralar ekonomi kasıyorum. Madem gitmiyorsun o zaman yakma dimi
Aldığımdan beridir 3200km yapmışım. %80lik kısmı şehir içi trafikte yapılan bu kmnin ortalaması 6,4lt bence mis(LPG yok)