Batıkent'deki güzel araba sayısı artıyor :)
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Printable View
Batıkent'deki güzel araba sayısı artıyor :)
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Maşallah çok diri araç allah kaza bela vermesin.
Aynen oldukça sayılı bir araç :) Titiz biçimde bakmaya hakkettiği değeri vermeye çalışıyorum teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim :)
Çok teşekkür ederim :) Aynen batıkent bu aralar güzel :) Batıkent'in hangi mahallesindeniz bi ara buluşma ayarlanabilir aslında :)
Çok teşekkür ederim sağolun :)
Hayırlısı olsun kardeşim.
Kadett ile bi fotoğrafını isteriz ;)
Hayırlı olsun eymirim,güle güle kullan. :D
maşallah güzel araçmış. basıklığı kalsa iyiymiş bence. birde güzel bir jant istiyor gibi. Kazasız sürüşler
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim, Allah kaza bela göstermesin :)
hava durumunu değiştirir bu corolla maşallah :)
masallah kazasız belasız...
kankam hayırlı olsun mal ceviz :) ama yayları sökmesedin iyiydi
sağolasın kanka :) İlerde coil inşallah :)
Şaşmazda gazlarken denk geldim sanırım. Plakaya bakmamıştım :) Hayırlı sürüşler, güzel araç
hayırlı olsun vti parasına mantıklı araba görüntü olarak rolling ortamlarında pek ilgi çekmeyebilir
ışıktan ışığa basıyorum o taraflarda :) Bidakine korna ile selam verebilirsiniz :) Teşekkür ederim :)
İyiki vti almamışım diyorum o derece keyifli bi araç..İlgi çekmemeside en güzeli.. Trafikte aile aracı sanıyorlar ama lift açıp arkaya atma keyfi bambaşka :)Teşekkür ederim:)
görüntü durumu başıma geldi hızlı geldigini dikizden görüp gaza gelmiştim fakat tsport oldugunu geçince anlamıştım :sorybom: hayırlı olsun kazasız belasız
Nerde gelişmişti olay tam,korna felan çalın bidakine tanışırız :) Çok teşekkür ederim :)
Amatör bi video çektim bugün tek başıma :D Bir ışıktan bir ışığa çektim.Maalesef TRC'yi kapamayı unuttum bu yüzden 4'bine doğru aracı tutan trc etkisi.. Soft vites attım maksat filtre+lift ikilisi :) Daha geniş bir zamanda kaliteli video çekeceğim :)
https://www.youtube.com/watch?v=c6Kq...ature=youtu.be
Çok güzel bir araba almışşsınız hayırlısı olsun
yaylı hali çok iyimiş
insallah tez zamanda güzel bir coile geçiş yaparsınız hem biraz düşer araç hemde daha atik durur diye düşünüyorum :) Tekrardan kazasız belasız iyi günlerde kullanın :)
kazasız belasız havayı koklayan adam , güzel seçim olmuş iyi günlerde kullan
Güzel ve özel araç almışsın bende niyetlenmiştim bu araca kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Kesinlikle basıkken karakteri çok değişiyor aracın.. Biraz maddiyatımı topladıktan sonra güzel bir coil ile noktalayacağım :) İyi dileklerin için teşekkür ederim senin 307'ninde maşalalhı var :) Rengi yeter :)
Teşekkür ederim abi :)
Çok teşekkür ederim cümlemizin kazasız belasız :)
bu dediğim olay incek yolunda oldu siz miydiniz tam bilmiyorum. ama görürsem selamı eksik etmem tanırız inşallah.. 6000dd den sonra sesi çok hoş geliyo. dahasını bekliyoruz..
Hayirli olsun keyifli ve nadir araclardan. Kazasiz belasiz surusler dilerim :)
kardesım masallah cok guzel arac aldın. orjınal yayları takmakla en ıyısnı yaptın bence. sesi çok fenaaa kazasız belasız bol bol fotografları beklıyorum. NNC efsanedir.
Emir güzel tercih güle güle kullan :)
:) aynen dostum
Hayırlı olsun Emir. Eninde sonunda tutkulu olduğun araca kavuştun. Değerini ve kıymetini çok iyi bileceğinden şüphem yok.
Kimsenin gazına gelip olmadık denemeler içine sokma kendini. Denemek istediğin an abin ve benim aracım sana en iyi referans olacaklardır.
Fren ve Yol tutuş seviyesini arttıracak ekipmanlar araca her zaman ekleyebilirsin. Havaların düzelmesi ile bir Batıkent Buluşması yapalım.
Bizdekiler biraz eski ama idare et artık :D
Kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan inşallah.
Saydığın arabaların arasında bana göre en mantıklısını almışsın, özel bir araç gerçekten güle güle bin :)
https://www.youtube.com/watch?v=siQXCL50ayA
Varex açık biçimde yine bir ışıktan bir ışığa çektim :)
http://i66.tinypic.com/ehgjs6.jpg
Yılann :)
kesicisi çok güzelmiş
nası kesiciye giriyor yahu type-r gibi (: maşallah çok iyi..