Maşallah kazasız belasız.
Printable View
Maşallah kazasız belasız.
Maşallah Serendipity'e :)
Allah kaza bela göstermesin iyi günlerde kullanın inşallah.
Nacizane fikrim, lip bu araba için kaba durmuş. Cupra lip tarzı bişey deneyin derim. :)
Kocaman maşallah miniğe :) Allah kaza bela vermesin.
Maşallah Allah kaza bela vermesin bu 500'lerde pek tatlı keratalar yolda bebek gören teyzeler gibi 500 seviyorum :D:D
Maşallah Allah kaza bela vermesin, bence her şeyi ile çok şık olmuş güle güle kullanın.
gzel duruyor maşallah, fiat 500 alasım geldi :D
Gectigimiz yaz orduda da basik bitane kirmizi 500L gormustum bu arabalarin yapinca bukadar guzel olacagini tahmin etmezdim. Allah kazadan nazardan esirgesin :)
güzel arac kazasız belasız :)
Maşallahh. Araç benim memleketten çıkmış ama ablayı tanıyamadım :) Ağız tadıyla binmek nasip olsun
minnak işte, teşekkürler :)
Çok teşekkür ederim :) değişiklik olacak önden 1.5 cm daha basacağım jantlar boyanacak ufak tefek detay şeyler olacak :)
16 inc jantlarım lounge jantı olarak geçiyor. Bence yüksek olduğundan olabilir :)
Kesinlikle öyle dikkat çekme konusunda biraz fazlası var :) ben ihtimal vermiyordum ama oluyormuş :D teşekkür ederim amin cümlemize
Yani çok abartı bir şey yapmayacağız sadece jant rengi ve farlara el atacağız :)
1.4 100 hp leri var 0.9 105 hp turbo olanları var :) niyetine girildikten sonra neler yapılır neler :) teşekkür ederim
Çok teşekkürler
Çok teşekkür ederim :)
Aslında ez ya da cupra lip düşünüyordum fakat dedik biraz sertlik kazandıralım buna şirinlikten az da olsa çıksın istedik amacımız o yöndeydi :) Kafadan çok zalim duruyor :D
Çok teşekkür ederim :))
Haha teşekkür ettim :) Cidden tipi çok farklı cooper da bakmıştım hem bütçeme göre gönlümdekini bulamadım hem de 500 iyi ki almışım diyorum hiç bir yerde yok bir yere gidince direkt bebek oluyor :)
Çok teşekkür ederim çok sağolun
Çok teşekkür ederim
Haha ilanlara bakınca bazen insanın iştahı kaçıyor ama :)
Çok merak ettim büyük olanı nasıl olmuştur allroad mini gibi olmuştur büyük ihtimal :) Amin inşallah , çok teşekkür ederim
Çok teşekkürler :)
Doktor ablanın adı Deniz eşiyle birlikte oradaki özel hastanede çalışıyorlarmış çocuk doktoru. Leton olması lazımdı :) Çok teşekkür ederim :)
Bugünkü Fotoğraflarınız konularını inceliyorum birkaç gündür. Özellikle Fiat 500'lere yapılan modifikasyonlar çok hoşuma gitmeye başladı, araç her türlü gösteriyor kendini. Maddi durumunuz doğrultusunda incelemenizi öneririm.
''Aynı yurtdışı'' diyebilmek dileğiyle kazasız belasız iyi günlerde kullanın ;)
Maşallah
Satıyon mu küçük oglum (EC)nin Emre si yeni ehliyet aldı ona alcam
K20 Crx İ sürmekte şimdilik biraz zorlanıyorda o bakımdan :)
yapılacak o kadar çok şey var ki hepsi para işte yavaş yavaş oluyor malesef :) motor 1.2 olmasa ben buna body kit alırım ama işte malesef motor tırt :D
Aslında şehir içinde kullanmak için off road arabası yapasım var ama kıyamıyorum buna :D
Teşekkür ederim :)
maşallah çok hoş duruyor kazasız belasız gezintiler :)
500 seviyoruz :)
şu janttan bulabilsem sanırım benzer şeyleri yapmaya niyetliyim .. Bu haliyle, orjinal keşkül kıvamındaki süspansiyonun tepkilerini merak eder oldum :)
Allah kaza bela vermesin, her işlem yerinde olmuş. sunroofun arkaya doğru açılan modelli olması da ayrıca güzel
Basık arabanın tepkileri çok keyifli ki ufak arabayı kullanmak ayrı güzel :) hani 2 araç arasından geçmesi olayı farklı bir şey :D fazla anlatmayayım taşlamasınlar beni burada :D
Teşekkür ederim :) değişik duruyor ama yolda giderken büyük bir taş gelirse sıkıntı yaratabilir, daha önceden patlatan birini tanıyorum :D
Aracın maşAllah'ı var. Basıldıktan sonra kaderi değişmiş. Yayları presslettikten sonra sekme vs varmı? Birde press işlemini nerede yaptırdınız?