MaşAllah, gerçekten evlada bırakılacak bir araba :) Bende 106 GTİ' dansa VTS' i daha çok beğeniyorum. Rengi, duruşu, kordonu harika. Allah kaza bela vermesin.
Printable View
MaşAllah, gerçekten evlada bırakılacak bir araba :) Bende 106 GTİ' dansa VTS' i daha çok beğeniyorum. Rengi, duruşu, kordonu harika. Allah kaza bela vermesin.
Maşallah gerçekten çok çok iyi duruyor Allah nazarlardan saklasın :icon_tup:
hayırlı ugurlu olsun cok guzel vts aldınız :) urladan nereye geçti şimdi takibi bırakmayalım :)
MaşAllah Erayım Allah kaza bela vermesin.
106 lardan sonra güzel alternatif olmaya başladı yakında bunlarında piyasası kopar gider :)
maşallah çok güzelmiş, kazasız belasız :)
Harbiden çok güzel duruyor maşallah kazasız belasız.
Aracın hatları,çizgileri resimlerden görebildiğim kadarıyla çok güzel...Bunca yıl özenle kullanılmış,saklanmış..Böyle temiz bakımlı Saxo VTS gördükçe hoşuma gidiyor..Bu arada Speedline jantlar'da şık göstermiş...
İyi günlerde, keyifle sizde tadını sürersiniz umarım...Hayırlı olsun...
Maşallah bende arabayı ilk aldığımda böyleydi full orjinaldi, eski günlerim geldi aklıma
Aracımız Harley'e heves etmemiz sebebiyle acil satılıktır.Tech üyelerine güzellik yapılır
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...72927405/detay
Kitap gibi maşallah Allah kaza bela vermesin
Bu model bu km hem de vts muhteşem. Detay fotoları cok hosuma gitti. Yaklaşık 16 yıl önce bir arkadaşımda vardı saxo vts çok sevdiğim bir araçtır. Arabanın orjinalliginden olsa gerek beni bir anda o yillara götürdü. Çok beğendim kazasız belasız kullanın
maşallah kazasız belasız kullan benim Mad 98 aklıma geldi birden
Jantlar nokta atışı olmuş, Allah kaza bela vermesin
MaşAllah kazasız belasız olsun Eraycım...:)
Bu temizlikte VTS :) maşallah kazasız belasız binmeniz dileği ile :D