eyvallah üstad cok tesekkur ederim
Printable View
Üstad guzel yorumun icin tesekkur ederim Arka tampondaki Portlar Performans araclarıda aracın altından giren havanın arka tampona takılıp aracı tutmamaması Amacı ile acılıyor ama benimki tamamen görsel amaclı sonucta otomatik 90 hp arac uzun zamandır aklımda olan yapmak istedigim bi uygulamaydı 93 delsol vti yım vardı 92 civic si aracım vardı onlara uygulamak istedim kısmet olmadı kısmet 1.4 de imiş :) biraz alısılmısın dısında farklı biseyler yapmak istedim .
Bu arada arac Ankarada Degil Mersinde Ankara plakalı Ama mersinin yolları ANkaradan berbat cok dikkatli ve yol secerek kullanıyorum ama Eibach5 cm benim aracım kadar dusurmez iciniz o konuda refah olsun tekrar tesekkur ederim
Allah Razı olsun cok tesekkur ederim Üstad İnan stopları degiştirecegim donemde yeryarıldı 99 stoplar yerin dibine girdi techforum dahil olmak üzere aramadıgım yer kalmadı kısmet ledlilereymiş bende aslında usdm istiyodum ama bulamadık bunlarda fena olmadı hani :)
Maşallah Kazasız Belasız.
Maşallah araca güzel dokunuşlar yapılmış ancak arka taraf biraz daha kaldırılıp oem stop takılırsa bence nokta olur :)
ufak detaylarda çok büyük emek var Allah bağışlasın :)
baya güzelmiş, güneşte diğer sürücülerin gözünü alıyordur heralde :) keyifle kullan kazasız belasız.
söylenmiş genelde 99 stop ve arka biraz kalktığında görsel olarak çok daha güzel olacak benim özellikle içi hoşuma gitti elinize emeğinize sağlık Maşallah...
değişik ve güzel olmuş maşallah.
kazasız belasız inşallah rengi çok güzel özellikle fakat kırmızı iç detay dış renkle çok uyumlu olmamış onun haricinde biblo gibi aracınız :)
renk ve araç çok güzel olmuşta bence çok basık araç. kambersiz biraz daha yükseltirsen tam kıvamında olur bence.
Aracınız çok güzel maşallah.En çok rengini beğendim.Kazasız belasız günlerde kullanın.
99 stop ve teneke jant veya vtec jant olsa nokta olur. rengi hoşuma gitti. kazasız belasız...
gayet derli toplu duruyor araç maşallahı var ama sanki iç aksamdaki kırmızılar biraz boğmuş gibi daha sade olsa bence bir o kadar daha iyi durur.