Merabalar arkadaşlar, yaklaşık 7-8 ay önce beni bu e36 aşkı sardı.Genelde takas düşündüm fakat istediğim gibi araç denk getiremediğimden vede fiatlardan dolayı yaz tatiline yakın boramı sattım konusu forumda var. ve yaklaşık 2 hafta önce yeni ve ilk e36 coupe mi almış bulunmaktayım Allaha çok şükür uzun süre aradık fakat doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum. araç forumdan sizerinde iyi bildigini düşündüğüm Tansel abinin aracı(vanquish).Bize düşen bu güzel orjinalliği titizlikle benden önceki dönemindeki gibi korumak ileride devam etmek istediğim çizgi kesinlikle orjinal cizgisinin dışına cıkmayacak. Bu yolda beni yalnız bırakmayan yunus emre abime(uniquel) bir kere daha burdan teşekkür ediyorum.
aracın ufak tefek benim gözümde eksikleri var onları tamamlayarak devam edicez yolumuza.. Şimdilik istanbuldan karabüke geldiğimde yaptıdıklarım:benzin filtresi,yağ,yağ filtresi,buji,buji kablolarıvs.. değiştirmek oldu bayramdan ve okuldan dolayı zor vakit bulabildiğim için bügün pazardan yararlandık ve arkadaşımla elimizden geldiğince güncel fotoğraflar çekmeye çalıştık belki becerememiş olabiliriz kkusurumuza bakmayın.Yağmurun birden gelmesinden dolayı içerisini çekemedik ilerleyen zamanlarda iç fotolarıda güncellenicektir bu arada kelebeklerdeki yazıları sökmedim onlarda aldığım gibi duruyor M.S(Mustafa Şimşek) kendi ismim ile soyadıma denk geldğinden dolayı bu kücük ayrıntıyıda kendime mal ettiğimi belirtmek istedim). Tüm değerli forum üyesi abilerime kardeşlerime sevgiler selamlar
![]()
![]()