User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
66 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: BMW e36 98 coupe ///cosmosschwarz metallic

boramk4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

BMW e36 98 coupe ///cosmosschwarz metallic

Merabalar arkadaşlar, yaklaşık 7-8 ay önce beni bu e36 aşkı sardı.Genelde takas düşündüm fakat istediğim gibi araç denk getiremediğimden vede fiatlardan dolayı yaz tatiline yakın boramı sattım konusu forumda var. ve yaklaşık 2 hafta önce yeni ve ilk e36 coupe mi almış bulunmaktayım Allaha çok şükür uzun süre aradık fakat doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum. araç forumdan sizerinde iyi bildigini düşündüğüm Tansel abinin aracı(vanquish).Bize düşen bu güzel orjinalliği titizlikle benden önceki dönemindeki gibi korumak ileride devam etmek istediğim çizgi kesinlikle orjinal cizgisinin dışına cıkmayacak. Bu yolda beni yalnız bırakmayan yunus emre abime(uniquel) bir kere daha burdan teşekkür ediyorum.

aracın ufak tefek benim gözümde eksikleri var onları tamamlayarak devam edicez yolumuza.. Şimdilik istanbuldan karabüke geldiğimde yaptıdıklarım:benzin filtresi,yağ,yağ filtresi,buji,buji kablolarıvs.. değiştirmek oldu bayramdan ve okuldan dolayı zor vakit bulabildiğim için bügün pazardan yararlandık ve arkadaşımla elimizden geldiğince güncel fotoğraflar çekmeye çalıştık belki becerememiş olabiliriz kkusurumuza bakmayın.Yağmurun birden gelmesinden dolayı içerisini çekemedik ilerleyen zamanlarda iç fotolarıda güncellenicektir bu arada kelebeklerdeki yazıları sökmedim onlarda aldığım gibi duruyor M.S(Mustafa Şimşek) kendi ismim ile soyadıma denk geldğinden dolayı bu kücük ayrıntıyıda kendime mal ettiğimi belirtmek istedim ). Tüm değerli forum üyesi abilerime kardeşlerime sevgiler selamlar

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah çok iyi duruyor, böyle araçları görünce insanın E36 aşkı depreşiyor fotoğraflar hep sol taraftan bir dahakine sağ tarafıda çekersiniz umarım

peace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah e36 ların hep böyle kalması dileğiyle
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzaylıların bizi görmesi için çizilen sıfırlar gayet gereksiz..
    https://www.instagram.com/topalworks/

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Nadir kalan güzelliklerden;Allah kaza bela vermesin..

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başka forumdanda biliyorum çok güzel bir araç aldınız güle güle kullanın.

MBALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah , Aracı daha önceden başka bir forumdanda biliyorum , gerçekten çok bakımlı ve temiz bir araç aldınız .İç ,dış renk kombinasyonları harika donanımı ise oldukça tatmin eder elektrikli koltuk dışında bir çok opsiyon var diye hatırlıyorum , kazasız belasız binmeniz dileğiyle .

schizophrenic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güle güle kazasız belasız kullan , çok çok güzel bi araç , umarım hep bu sadelikte kalır

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çoook temiz bir araç aldınız.Samanlıkta iğne o derece..Güle güle kullanın.

Harun S. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ağız tadıyla binmek nasip olsun. Maşallah.
    Korkaklar sık sık ölür, cesurun ölümü bir defadır.

instagram: harunsarikamis

boranaydogmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı uğurlu olsun Çok güzel bir araç almışsınız. Tansel Abi'yi bmwteam'den biliyorum hem yardımsever hem kaliteli bir insandır. İki tarafa da hayırlı olsun. Kazasız belasız binersiniz inşallah...

Molev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar keskin çizgileri olan bu kasaya o aynayı hiç yakıştıramadım bir türlü tek eksiği o gözüktü gözüme araç zaten şahane Rabbim nazardan saklasın kazasız belasız binmek nasip olsun hocam..
    '' Astrolog ''

Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo desteğiyle 4 beygir almış, acaba emniyet kemerine mi taktı turboyu ?

AhmetDncr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok güzel bi araç aldınız, rabbim kazadan beladan korusun, Maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gercekten bekledıgıne, sabrettıgıne degdı ve cok cok guzel bır E36 sahıbı oldun. Haftasnu canlı da gordum bırkez daha.

Eskı sahıbının Tansel abı olması da senın ıcın cok guzel bır sans. Senın de Tansel abı gıbı bakacagına emınım. Allah kaza bela gostermesın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı peace Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah e36 ların hep böyle kalması dileğiyle
    Teşekkürler elimizden geldiğince korumaya devam edicez bu güzellikleri.
    Alıntı Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nadir kalan güzelliklerden;Allah kaza bela vermesin..
    Amin hocam cümlemize. Teşekkür ederim
    Alıntı AdemAr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başka forumdanda biliyorum çok güzel bir araç aldınız güle güle kullanın.
    Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah , Aracı daha önceden başka bir forumdanda biliyorum , gerçekten çok bakımlı ve temiz bir araç aldınız .İç ,dış renk kombinasyonları harika donanımı ise oldukça tatmin eder elektrikli koltuk dışında bir çok opsiyon var diye hatırlıyorum , kazasız belasız binmeniz dileğiyle .
    Teşekkür ederim, bizde elimizden geldiğince üstüne biraz opsiyon eklemeyece çalışağız bundan sonraki süreçte.
    Alıntı schizophrenic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güle güle kazasız belasız kullan , çok çok güzel bi araç , umarım hep bu sadelikte kalır
    Kesinlikle orjinal çizgisinden dışarı cıkmak gibi bir niyetim yok bu sadelikte kalıcak inşallah teşekkür ederim..
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çoook temiz bir araç aldınız.Samanlıkta iğne o derece..Güle güle kullanın.
    Her geçen gün ne kadar temiz bir araç aldığımı dediğiniz gibi farkediyorum şükürler olsun ama çok aradım dediğm gibi, teşekkürler..
    Alıntı Harun S. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ağız tadıyla binmek nasip olsun. Maşallah.
    teşekkürler..
    Alıntı boranaydogmus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun Çok güzel bir araç almışsınız. Tansel Abi'yi bmwteam'den biliyorum hem yardımsever hem kaliteli bir insandır. İki tarafa da hayırlı olsun. Kazasız belasız binersiniz inşallah...
    Teşekkür ederim. Benim için büyük bir şans oldu Tansel abiden araç almak. sağolsun istanbuldan çıkana kadar ufak tefek her işime yardımcı oldu dört dörtlük bir adam.
    Alıntı Molev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kadar keskin çizgileri olan bu kasaya o aynayı hiç yakıştıramadım bir türlü tek eksiği o gözüktü gözüme araç zaten şahane Rabbim nazardan saklasın kazasız belasız binmek nasip olsun hocam..
    ayna Konusunda kafamda bir kaç birşey var zaten onlarıda ilerde sizlerle paylaşıp sizin fikirlerinize sunacağım. teşekkür ediyorum.
    Alıntı AhmetDncr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok güzel bi araç aldınız, rabbim kazadan beladan korusun, Maşallah
    Allah razı olsun hocam amin cümlemize
    Alıntı uniquel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gercekten bekledıgıne, sabrettıgıne degdı ve cok cok guzel bır E36 sahıbı oldun. Haftasnu canlı da gordum bırkez daha.
    Abi iyi dileklerin ve desteğin için çok teşekkür ediiyorum
    Eskı sahıbının Tansel abı olması da senın ıcın cok guzel bır sans. Senın de Tansel abı gıbı bakacagına emınım. Allah kaza bela gostermesın.
    Kesinlikle haklısınız ben kendimi titiz olarak biliyordum gördüğümde neleri varmış dedim. Amin cümlemize
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah çok iyi duruyor, böyle araçları görünce insanın E36 aşkı depreşiyor fotoğraflar hep sol taraftan bir dahakine sağ tarafıda çekersiniz umarım
    Bizimde böyle araçları görerek aşkımız depreşti hocam teşekkür ediyorum

ERTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok temiz duruyor masallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [IMG][/IMG]
    küçük bir güncel yapayım dedim. ***** havalar soğudu digital klimam seyir halindeyken kendiliginedn acılıp kapanıyordu.Arkasındaki paneldeki lehim kaynagından oldugunu ogrendik. Tamir ettirdim fakat 2 hafta sonra aynı sorunu tekrar yapınca bu sefer işi şansa bırakmadım ve. paneli değiştireyim dedim. şu klima tuşunun altındaki A harfi olan klima panelleri hep bir ilgimi çekmişti görsel olarak digerlerine göre bir tık yukarda diye denk geldi aldım taktıkdan sonra fotoğrafladım. Bu arada havaların bozuk olduğu dönemlerde dışarda savunmasız dururken içim rahat etmedi karabükün havası belli olmuyor dolu felan denk gelir diye birde brandalandık. Su geçirmeyen kaliteli bir ürün aldım fakat ne olur ne olmaz diye yine brandanın altına beyaz örtüsünü örtüyorum brandanın kaporta ile olan temasınıda kesmiş olduk böylece. ufakta olsa kafama takıyorumdum panelle iligili sorunumuzu gidermiş olduk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese selamlar, Konuya başlarkende dedigim gibi öncelikle eksiklerimi gidererek devam edicem demiştim.Kimisine bu yaptıklarım gereksiz geliyor ama sürekli kafamda olup beni rahatsız etmesi yerine araçın üzerinde dursun kafam rahat olsun dedim. Bilirsinizki e36 lıran kronik sorunu tavanda sarkma. Benim aracımdada aldığımda tavanda sarkma vardı özelliklede arka kısımında kaplatmayı düşündüm fakat ton farkı olucağını öğrendim ve böyle bu güzelliğin kesinlikle hakettiği gibi orjinal bir şekilde yenilenmesine karar verdim orjinalinde antrasit tavan olduğu için,temiz çıkma antrasitin set halinde bulunması biraz zor olduğunu düşünüyordum. Fakat forumdan yunus emre(uniquel) abimin bulmama yardımcı olmasıyla,kendisine sonsuz teşekkür ediyorum. Ankarada temiz eksiksiz bir set bulduk. Ankaraya gittim seti aldım geldim. Bu arada kelebeklerimin dış kısmında kalan kavisli bölgedeki yani bir kısmı içerdeki fitilin içinde kavisli tarafı dışarda kalan fitillerimde deforme olmuştu denk gelmişken bir takımda onlardan aldım. ilaveten kelebeklerin alt kısımlarında bulunan uzun şerit şeklinde olan parçadan bir takım aldım ondada deforme vardı ve göz zevkimi bozuyordu.Fotoğraflarda parca numaralarıda var ustte yan yana olanlar kebeklerİn alt kısmındaki parcaların altta kalan numaralar kavisli bölgedeki fitillerin numarası dileyen alabilir numaraları. Çalışmamı fotoğrafladım aracın nın tavanını sökmeye başladım amacım en ufak bir ayak kırılması ve diğer parcalara döşemelere zarar vermeden bu işi tamamlamaktı çok şükür biraz zorlansamda deneme yanılma yöntemiyle başardım diyebilirim. En çok uğraştıran kısımlar kelebeklerin fitilleriyle alt kısımları oldu gerçekten uğraş istiyor söktükten sonra zemimin tertemiz olması gerekiyor yeni fitillerimizin kusursuz yapışması için. en çok temizlik işi uğraştırdı kelebek camını sökmek gerekiyor temizlediğim halini çekemedim akşam karanlığına kalıcak diye acele ettim ama kesinlikle göründüğü gibi sadece 2 fitilden oluşan bişey degilmiş Bu arada hazır tavanı açmışken sunroofun su oluklarını kontrol ettim daha önce arkadaşımın arabasında olmuştu biliyordum. Bende ne olur ne olmaz diye butun olukların boruya bağlanan agızlarını kontrol ettim yukardan su dökerek test ettim oluklardan. Sağ ön olukun tam borusunun neredeyse çıkmak üzere olduğu gördüm ve onu kafam rahat olsun diye oluğa geçirdikten sonra birde çırtladım. Daha sonra kelebeklerin damalarında hafif boşluk (contasının yıpranmasından dolayı) vardı hazır kelebek camlarınıda sökmüşken damanın içerisindeki contayıda elden geçirdim şimdi kelebekler açıkken sallanmıyor. önceden çok hafif bir oynama yapıyordu buda beni rahatsız ediyordu. işlemleri elimden geldiğince fotoğrafladım fakat fotoğraf kalitesi için özür dilerim tavan siyah olduğu için tam belli olmuyor en sonda bitmiş hali birde sırasıyla koymaya çaıştım fakat yapamadım sanırım buyrun çalışmanın fotoğrafları..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu aracin ilk sahibi Fatih diye biri ve ulkeye ilk giris yapan e36 lardan biri olabilirmi ? Yoksa ilk sahibi ilk mesajda adi gecen arakadas mi ? Bu arada kazasiz belasiz binin masallah..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk sahibi bayan olması lazım bendeki evraklarına bakmam lazım. Borusandan çıkan faturalarında bayan ismi geçiyor ama dilerseniz tekrar sizin için karıştırabilirim evrakları isterseniz. mesajda gecen isim 4. sahibi 3. sahibi zaten çok kısa süre kullanmış.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)