o değilde jantların rengi cok güzel olmuş :D
kazasız belasız tayfun abiii
Printable View
o değilde jantların rengi cok güzel olmuş :D
kazasız belasız tayfun abiii
O
F
logosu
bır
gun
dusucek
ıste
biz
o
gun
tukenecegız
Maşallah Tayfun abi kazasız belasız, çok güzel görünüyor ellerine sağlık.
Taytayım maşAllah kardeşim kazasız belasız olsun ekonomi bakanı:D Canlıda gör oracıkta öl misali...:)
ben yeni aldım 1,4 hdi dijital klima fln varda, ortalama yakıt yazmıyor bende, tuş kombinasyonu filan varmı yoksa bnmkinde o özellik yokmu anlamadım
Bazı dijital klimalı modellerde yol bilgisayarı olmuyor.Bende de vardı 1.4 90 beygir benimkinde yoktu mesela.Olanların sılecek kolunun ucunda tuşları vardı ses açıp kapamadan hariç diye hatırlıyorum
Taytay edition olmuş maaşallah, çok güzel duruyor.
Araba süper, şu c4 jantı c4'e bukadar yakışmıyor arkadaş. Jant rengi mükemmel tercih için tebrikler.
Şu motor arkasında kalan izolasyona uyuz oluyorum, daha yerinden çıkmamış bir psa grubu araç görmedim.
İrrite ediyor insanı.
Saol kardeşim çok tşk ederim, Typer'ın da maşallahı var ne zaman özkanlara gelsem yanından geçerken yavaşlıyorum :)
Saolasın kardeşim :) birşeyler yapmaya çalışıyoruz , aynen canlıda benim daha çok hoşuma gidiyor :))
Hayırlı olsun aracınız, aracınız kaç model acaba ? . Bildiğim kadarıyla bazı 2003 sx lerde yol bilgisayarı yok. Bendeki bilgi ekranı ile sizdeki farklı.
Tşk ederim c4 jantı bence de c3 ün ilacı :)
Aynen o izolasyon beni de uyuz ediyor kendi imkanklarımla halletmeye çalıştım ama olmadı yine :)
Buda top speed kadran resmimiz ahah :p :D
http://i.hizliresim.com/D2zV3z.jpg
Maşallah araca. 4500 devirde 207 km/h mi yapıyor .çok iyimiş c3ler 6 ilerimi?
Altta yaptığın yol 74.5 Km mi yaziyor abi ? Yoksa yarim depodan biraz fazlayla 745 Km mi gidiyor ? :D