Maşallah bıraderr gerçekten çok hoşşş Allah kaza bela vermesın inş...
Bu araçlardan bende çok hoşlanıyorum ;Parça sıkıntısı vs gibi sorunlar yaşıyormusunuz ? Ortalama fiyatları nedir birde ...
hazır motorun yanlarını boşaltmışken büyük blok koymanın tam vakti :Ç
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
sorma yav bence heves oldum hep iş yerinde bu konunun güncellediğini görüdüğümde delleniyorum kuduruyorum bugüzel havada o evde ben burda olunca![]()
salihe dedim bak ben komple egzozları sökücem ahanda böyle dolaşıcam diye, varya nasıl küfür etti bana sen salakmısın ıvır zıvır falan filan![]()
parça sıkıntısı hiç bir şekilde çekmiyorum, sorunlardan kasıt yolda bırakma falan ise ben sadece bazen takılan benzin ibren yüzünden yolda kalmışlığım vardıronun dışında çok nadir normal arabalarımız nasıl problem çıkartıyosa buda o şekildedir.
eğer alıcaksanız düzgün olanını almaya bakın ufak tefek çürükler problem değildir, fiyatlarıda ortalama olarak 20 bin ve 25 bin arasında değişir daha ucuzlarıda mevcuttur. çok ekstra olarak üstüne takılan parçalara sıfır motora işçiliğine göre fiyatlar birazdaha artabilir.
74 model sehpa...
astrayı hayatta satmam oda canım ciğerim benimyok bekleyin siz ben bi yapıcağıı yapim
zaten dahada fazlası olunca yolda kullanılamıyor ya gör gör görög rö hürr hür hür h gır gır gır devamlı yanımdaki arabalar cam kapatıyo yanlarına gittiğimde. dün orhan abilerin yanından geçtim hala ses yok seda yok sanırım sağır oldular
![]()
74 model sehpa...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)