ders kaydı da geçen haftaydı olm bu hafta da yapılıyor mu?
boşuna mı kastım ben cuma günü yani?:D
salı 1 ders perşembe diğer ders
2 ders var işte kısmetse şubata biter aralıkta da asker olurum gibi hissettim derinlerderimde:D
Printable View
ders kaydı da geçen haftaydı olm bu hafta da yapılıyor mu?
boşuna mı kastım ben cuma günü yani?:D
salı 1 ders perşembe diğer ders
2 ders var işte kısmetse şubata biter aralıkta da asker olurum gibi hissettim derinlerderimde:D
ya ben asistanla konuştum benim kaydımı ben gelince yapıcak. yoksa evet gecen hafta bitiyordu :D umarım bana mail atıp sonradan yamukluk yapmaz :D
araban güzelmiş bu arada
lpg taktırmayı düşünüyor musun peki?
yok ya düşünmüyorum düşünmek istemiyorum :D bu türlafları söyleyenlerin sonunu pek hayırlı görmüyorum
http://img301.imageshack.us/img301/4416/27102009001.jpg
nerde kalmıştık :D aynen devam bugün benzin hortumlarını yenilettim çok güzel oldu vee benzin basınç saati taktım
foto çok büyüktü düzelttim
Kokoreç ve biralar daha güzeldi :D
bird bize saat takmak lazım mıçaken kaç psi diye :D sen baya hızlı gitmişin ne bu jetrobüsmü :D:D
pazartesi günü aracı kağıthanede gördüm sanırım....e-5'e bağlantısınında orda...bir hışımla geçti inceleyemedim aracı ama sesi fenaydı :D maşallah....
İğrenç olmuş.
puahahahhahahahahhahahahaAHAHAHAHAHA sen varya süper bir adamsın :D seni tarif edicek cümleler bulamıyorum :D:D:D:D:
Göstergeler ne alemde?
ne yazıkki km göztergem çalışmıyor, teli koptu onu getirticem. onunu dışındakiler kusursuz çalışıyor, sadece ışıklandırmada bir problemim var sanırım yaptığım lehimler koptu onuda en kısa zamanda halledicem :)
çok güzel olmuş allah kazasız belasız binmek asip eylesin
hasret bitti demek ha:D
artık gece uyurken rölantide bırakıp onun sesiyle uyursun.
teşekkür ederim saolun :)
hasret bitti valla evi bile ısıtırım arabayla :D zaten jeneratör gibi çalışıyor :D
böbreğimi satarım :D
çok saol kemal :) artık sadece çarşamba günleri okuldayım 6 dan sonraları, görüşmek üzere