hakan bi ara senınle uzun yol yapalım :D
Printable View
hakan bi ara senınle uzun yol yapalım :D
Nazara inan boncuk tak :D
Maşallah
komple nazar boncuğu renklerine boyatıcam :D mavi beyaz lacivert ohh gözü kalanın göz çıksın yazcam arkasınada
sticker yapan yer aranıyor özlü söz yazılacak, yanayım yanayım köprünün ucunda lastik yakayım :D
olmazmı :D yemin ederim torunlarıma miras bıakıcağım bir anı oldu elin adamı f1 le köprü geçerde sen köprüde avrupa asya arası bir duman atamazmısın :D:D ADAMSIN
maşallah çok diri duruyor araç
Nasılsın hakan tolga ben. O gün nazarım değdi heralde gelmeden :P Neye karar verdin komple kaportayamı sokcan?
tolga naber olurmu ya öle senin nazarın tamamen benim kekoluğuma yaşanmış bir olay oldu işte :D
ya evet komple kaporta boyaya sokucam valla amacım bu hafta cumartesi arabayı ustanın eline teslim etmek ama işte sağlık açısından beklenmedik bir takım olaylar oldu bu sıkıntım bitsin arabayı teslim ediyorum
Hadi ya sağlık önce gelir geçmiş olsun. İsteminin ki gibi senin için de sebep oldu bu olay hayırlısı diyelim çok güzel olcak inş. Hangi ustaya karar verdin peki?
saol tolga teşşekkür ederim :)
maslakta arkadaşımın arabasını boyayan bir usta var ona götürücem adamın işçiliği hakkaten iyi kaportacısınada güveniyorum bakalım hayırlısı.
aslında bir yerde dediğin gibi iyi oluyor tamiz temiz mis gibi olucak sadece durmadan beklemesi sabretmesi biraz zor :D
İşçiliğini iyi bildiğin tanıdık bir ustaya vermen çok iyi olmuş. Yoksa kaporta çok baş ağrıtıyor.
Aynen kaportadayken beklemesi çok zor oluyor. Her gün arabam biran önce bitse de gezsem diyorsun. Bitti mi de senden mutlusu yok =)
evet işte o bekleme aşamasında ne yapıcam bilmiyorum kös kös :)
Gerçekten çok iyi araştır başın ağrımasın birde ödemenikonuşki sonra şu vardı bu vardı bindirmesin biz kaşarlanana kadar canımız yandi aman diyim :)
tavsiye için çok saol, şimdi eskiden boyattığım ustaya götürmek istemiyorum. kimse görmesede arabanın üstünde benim gözümebatan bir takım hatalar vardı. Ama bu boyacı kaportacı hakkaten çok içime sindi ücretide konuşmuştuk kendisiyle. umarım bu hafta şu sağlık durumumu düzeltirim sonrada adamla konuşup götürürüm arabayı.
hatta götürmeden önce bütün herşeyini söküp götürücem sırf işte camların sökülmesi kalıcak.
tekrardan teşekkür ederim :)
yavru gecmıs olsun hemen iyileş :D. Ne zaman söküyorsun arabıyı ?