saol teşekkürler :)
Printable View
duruşuna kullar, gidişine yollar hasta :D:D bide yeşilköyün dar sokakları yanlamasına hasta olmuştu en son gördüğümde ;)
Maaşallah çok güzel ve diri duruyor,Allah kaza bela vermesin.
hey maşallah çok güzel ya nazar değmesin bende görmüştüm karşıda yolda çok fena duruyo gidişi falan çok asalettli tekrardan maşallah kazasız belasız kullan
way hacııı sen takılırmıydın forumlara, takılsanda yazarmıydın :D allah devamını getirsen, üstün bilgilerini bizimlede paylaşman dileklerimle ;)
hiç şüphem yok, ztn normalde hayatta yan vermez küçük motru yüzünden :p ancak insanın ayağı falan kaymalı :D:D:D
ne kuşmu nerde :D
ahahaha, tanırım adamımı :D çok hassastır kuş konusunda :D
çok haklısın valla ben reklamı izleyince resmen şok olmuştum, çocukuğumdan beri ben bile bu arabanın üstünden o şekilde atlamamıştım yani düşünmemiştim bile heyoo ulan bi karaşimşek dizisi çekim kendimce die :D o yaşlarda bile çizileceğini akıl edip.
birde işin garip yanı adamların o reklamda yer alan çoğu sahnenin bilgisayarla yapıldğını söylemesiydi :D tabi ozman arabanın üstündeki meydana gelen hasarlarıda silenize ozman bilgisayarla deyince baya bi duraksamışlardı :) arbanın üstünde zaten şu anda ufak tefek kusurların hepsi onların sayesinde olmuştur nazarlık diyeim :p neyse önemli olan ders çıkarmak diyorum kendi kendime :D
Araba bu araba Kadir Inanır değil :D
nezaketen :D:D:D:D:D
koray hoşgeldin :p
Çok güzel Hakan'ımmmmmm:) Maşallah :) Ekzantrikden sonra tadından yenmez :)
yani şimdi klip var klip var :D yani oturup ben bengünün klibi gibi klip çekicem dersen arabamı çamura bulatmam :D bunun gibi
kadir inanır bile tatar ramazanla akıllara kazındı bende bu şekilde kazıycam :D
yok gördünen her hasarın parası alındıda :D yani sonuçta meydana gelen tahribatlar sonucunda çürümeler başladı bir kaç noktada bunların yüzünden :D
yiycez yiycez cenk hepberaber :D çok saol :D