OYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY :D
Maşallah
Printable View
OYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY :D
Maşallah
Çok saolun teşekkürler.
Bu arada geçen hafta gittim muayneye ama geçemedim :D baya bir talihsizlik yaşadım.
ilk giderken HGS kaçak geçiş yazdı
yolda giderken frenlerde bir gariplik hissettim ama neyse dedim.
İstasyona varana kadar normal olan frem pelalı müşürü ne alakaysa bozuldu ve arabanın stopları 4 lüleri dümdüz yanmaya başladı.
ruhsatta yazan bilgiler trafiğin merkezinde yokmuş muayne sırasında söylediler. dedim yeter bırakın beni :D haftaya geliyim
bu kadar aksilik üstüne tabikide geçmeyi beklemiyordum veee kaldım :D
saolsun gerek orada bulunan insanımız gereksede Tüvdeki arkadaşlar her konuda çok anlayışlı ve kibar davrandılar. geçmesi için el ele verdik resmen ama tabikide kurallar gereği olmadı :)
Bu hafta tekrardan gidiyorum, talihsizlikler ve kötü şans hariç herşeye hazırım.
Hakan sende böyle olunca ben poku yedim diye içimden geçirmeden edemiyorum :)
ikinci seferde hatasız geçecek düşüncesindeyim ;)
Hakan'ım maşalllahı var canavarın uzun yıllardır tek bir aracın sahibi olmak farklı bir duygu , harbi evlat dediğin böyle olur :icon_tup:
Allah uzun seneler binmeyi nasip etsin:)
maşallahı var makinanın zaten çocukluktan beri kardeşin gibi olmuş allah kaza bela vermesin ..
tekrardan cok saolun beyler :) bugun muaynedeb kusursuz gectim artik legal olarak sokaklardayim. motor icinide guzellestiricek bir kac sey takildi bugun.
Maşallah harika araç,muayene de hallolmuş kazasız belasız sürüşler.
geçmiş olsun, iyi günlerde kullan ;)
Çok çok iyi MaşAllah
app takmayışının bir nedeni varmı:)
Maşallah aracınız çok güzel. Plaka'da Mavi TR logosu olmadan muayneden geçebildiniz mi?
saolun tesekkurler :)
ya normalde on plaka takmiyorum bunu sadece gecici olarak taktim. arka plakam daha duzgun. :) bide 20 yillik plakalarimi degistirmek istemiyorum.
evet gectim hic bir skinti olmadan. cok saolun :)
Abi ben seni tanıdığımda sen gençtin ya. :hihih:
Geçmiş ve hayırlı olsun :)
harbi yaşlandım arabam 41 ben 31 yaşındayım hep mi mature, hep mi m i l f
evren çok saol abi :D araba muayneden geçti ama geçmesede olurdu kullanıcak zaman yok ya :/
gövel ördek başı yeşili arabanla tanıdım seni :cool:
Osbir :Ç :Ç :Ç :Ç
valla al benden de o kadar. havalar düzelince yapalım bir org şöyle en güzelinden.