Rx i de beğeniyordum m3te çok güzel olmuş anlatım sürükleyiciydi yazının sonunda bi oh be demedim desem yalan olur. Bundan sonra inşallah keyfini sürersiniz kazasız belasız binersiniz. Not: Tam alınacak bi m3 haline gelmiş ;)
Printable View
Rx i de beğeniyordum m3te çok güzel olmuş anlatım sürükleyiciydi yazının sonunda bi oh be demedim desem yalan olur. Bundan sonra inşallah keyfini sürersiniz kazasız belasız binersiniz. Not: Tam alınacak bi m3 haline gelmiş ;)
Yazdıklarınızı okurken yaşamış gibi olduk, çok güzel anlatmışsınız. Geçmişte bende 2-3 kere E46 M3 e niyetlenmiştim ama arkadaşlarım beni caydırmışlardı. Neden caydırdıklarını şimdi anlıyorum. Ama genede yaşadıklarınız ve karşılaştığınız süprizler e46 m3 ile ilgili fikirlerimi değiştirmedi. Ne demişler "aşk bile bile tutsaklıktır" :)
Konuyu bir nefeste okudum gerçekten sevmişsiniz arabanızı helal olsun yani benim içinde bir hayaldir e46 m3 ama ben metalik hayali kuruyorum inşallah bir gün ALLAH nasip eder. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah bundan sonra bi arabayı baştan yapmak nedir çok iyi bilirim heleki o ustadan haber beklerken ustanın arayıp şöyle şöyle yaomamız gerekiyo demesi o ustadan gelen telefonu açarkenki korku :) Tekrar Hayırlı Olsun
Maşallah Allah kaza bela vermesin , ankaradayken defalarca görmüşlüğüm olmuştu biz tabi içini bilemediğimiz için dışardan bize çok güzel görünüyordu :D
E46 m3 ve Phoenix ikilisine böyle bir emek harcadınız ya,
İnşallah doya doya sıkmak, ayırdığınız her dakikanın karşılığını almak nasip olur.
Çok mutlu oluyorum böylesine eşsiz araçlara bu emekler harcandığında :)
Bazen her şey para için yapılmaz, ticari düşünmeden > keyfi yeter diyerek yapılır ya tam öyle bir hikaye..
Arabanız cok cok güzel masallah güzel gunlerde kullanın harman ekran jant uclusu nokta atısı olmus..
keyifle okudum, kazasız belasız inşallah..
hiiç uzun uzun bişiler yazmaya gerek yok. tek kelime yeter.
MAŞALLAH
Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Kocaman bir maşallah
Bir solukta okudum. Allah bundan sonra ağız tadıyla binmek nasip etsin. Güvenlik görevlisine arabada motor yok dediğiniz de yarıldım :)
Allah kaza bela vermesin. iyi günlerinizde kullanın.
"Gecenin en karanlık anı şafak sökmeden az öncedir..."
gerçekten dibi görmüşken, bi efsane yaratmışsınız, helal olsun nazar değmesin.
Konuyu açana hiç bakmadan direk aren yine bulmuz papazı dedim ama sende aşşa kalmamışsın :D
Maşallah kazasız belasız :)
Maşallah,allah kaza bela vermesin :)
Maşallah taş gibi olmuş. Emeğinize kesenize bereket.
Cok tesekkurler :) RX lede baya ugrasmistik ama onlar hep keyfi islerdi, Simdide artik bunda keyfi islere basladik Insallah devamida gelicek :D
Aynen oyle, ya aklimin bi kosesinden bunlarin hepsini gecirmistim almadan once, ama tabiki sarsti, sevmedigim bi ara olsa zaten ugrasamazdim heralde bu kadar. Yorumunuz icin cok tesekkurler ve ayrica zamaniniz icinde ayrica tesekkur ederim :)
Insallah en guzelleri sizlere nasib olur, amin. aah aah ne sikintili zamanlar onlar ceken bilir... cok tesekkurler :)
Disi sizi ici beni yakti :D hahaha cok tesekkurler :)
Yorumunuz beni cok mutlu etti gercekten :) Boylesi bi projeye ticari kaygilarla girmek zaten intahar olur. Zaten sevmeden, sirf ticari dusunceyle yapilabilecek bi is degil.. Keske boyle araclarin kiymeti bilinse.. tekrardan cok tesekkur ederim :)
Onlar gercekten sartti, ben zaten arabayi tamamen orjinal haline dondurmeye calistim, orjinalden sastigim tek nokta coilover oldu.. Onun disinda ic kisimda ac schnitzer el freni fln vardii hepsini orjinale cevirdik teker teker
Cok tesekkurler, sizede kazasiz belasiz surusler dilerim :)
Cok cok tesekkurler, daha guzelleri sizin olsun :)
Benim icin cok trajikomik bir andi :D tebessum etmedim desem yalan olur :D Cok tesekkurler, sizede kazasiz belasiz surusler dilerim :)
Cok tesekkurler, Allah sizede kaza bela vermesin :)
O noktada ya pes edip o halde saticaktim, yada sonuna kadar gidicektik, ki satmak bir an bile aklimdan gecmedi. Cok tesekkurler yorumunuz icin :) cabalarin takdir edildigini gorunce insan daha bir mutlu oluyor :)
Arenle takila takila asiladi hepimize :D cok tesekkurler :D
Cumlemize, cok tesekkurler :)
Cok tesekkurler :) bende zamaniniz ayrica tesekkur ederim
Kanka çok emek - zaman ve para harcadın ama kafanda soru işareti kalmayacak artık . Tekrardan hayırlı olsun hertürlü parça tedariği geyik goy goy için düşünmeden arayabilirsin
Okuduğum takip ettiğim ender arabalardan birisi tebrik ederim maşallah :)