Araç Restored, Mission Accomplished ! Farzet ki... :hahaha:
Tekrar maşallah gönüllerin hırsızı, bu resimleri görmemişim ben :)
Printable View
Araç Restored, Mission Accomplished ! Farzet ki... :hahaha:
Tekrar maşallah gönüllerin hırsızı, bu resimleri görmemişim ben :)
m3 İçin iyi sabır gerçekten elinize sağlık
Ama nacizane fikrim bu arabaya orjinal evo 19 jantları olsa hem daha yeni görünür hem daha lüx durur gibime geldi onun dışında nokta zaten.
Çok teşekkürler :D
Çok çok teşekkürler, Sizi sıkmadan okutabildiysem ne mutlu, Sizede kazasız belasız sürüşler dilerim :)
:D Önceside biraz bana çarpıntı sebebi oldu :D Çok teşekkürler
Çok teşekkürler gerçekten :D
Ağzınıza sağlık :D Çok teşekkürler!
Amin çok teşekkürler :) Evet gerçekten can sıkıcı bir süreçti, Araba dışında birkaç aksilik daha yaşamıştım, Şuan gerçekten o zamanlara göre çok daha hafifim. Zamanınız için ayrıca teşekkür ederim. Kazasız belasız sürüşler :)
Artık senden bekliyoruz kekuti :D Vur buralar gol olsun :D anladın sen
Çok teşekkürler, Şuan bakınıyorum zaten. EVO jant almak ilk zamanlardan beri aklımda. Bi kere düzgün bir takım satılığa çıktı onuda kaçırdım :D Denk gelirsem almaya çalışıcam ama. Tekrardan zamanınız ve yorumunuz için çok teşekkür ederim :)
çok emek çok para çok zaman harcamışsın belli ki
güle güle keyifle binersin inşallah
Bir solukta, son derece keyifle okudum. İyi günlerde binmek nasip olsun :)
Yapım aşamasında yaşanılan dram, gerilim, hüzün, bunların hepsi bu işin tuzu biberi.
Allah bize de nasip eder inşallah güzel bir proje :)
Ağız tadıyla güle güle güzel günlerde kullan, gerçekten çok güzel olmuş :) Merak ettiğim bir nokta var, e46 M3 kullanan herkes frenlerinden şikayetçi, fren güçlendirme düşünüyo musun?
Bende limitli bir paramla m3 bakıyordum e46... Çok arada kaldım yeni kasa normal bir spor araçmı eski kasa süperspor mu diye.. Vazgeçtim minicooper aldım.. Yazıyı baştan sonra okudum ve iyiki almamışım dedim e46 m3 aman aman evlerden uzak çok iyi sabır etmişsiniz... Kabus gibi valla... Araç çok güzel olmuş ama nazar değmesin.Uzun yıllar kullanın bari bu kadar emek
Allah kaza bela vermesin, çok sevdiğim bir renk ve de en sevdiğim arabalardan biri ;)
Motor kısmına gelene kadar gerilim filmi gibi oldu resmen acaba ne cıkacak diye :D
Maşallah kesenize bereket gercekten kusurusuz birsey cıkmış ortaya
maşallah kazasız belasız.
Araca kocaman bir maşşallah. Sizinde elinize emeğinize sağlık. Uğraştırmış biraz ama mutlu sonları severim. Konuyu keyfle okudum ve takkipteyim. ///M...
Allah kaza bela vermesin çok emek var ağız tadıyla binersin inşallah.
Maşallah ne olursa olsun hayallerinizin peşinden gitmeniz ve böyle özel bir arabayı 2002 yılına döndürmeniz gerçekten taktire şayan..
Verilen emek zaman para herşey ortada mal konuşuyo..
Anlatım da oldukça güzeldi keyifle okudum nacizane fikrim jantlar 19 evo olmalı daha orjinal durur difizörde siyah olabilir
Tekrardan maşallah Allah kaza bela vermesin keyifle kullanın..
baştan sona tek solukta okudum seninde arkadaşlarınında sabrına emeginize saglık :) gerçekten evvadiyelik olmus uzun süre kazasız sorunsuz bınersın umarım :)
konuyu baştan sona sıkılmadan okudum, aracın üzerindeki maddi ve manevi emek çok büyük, allah kaza bela vermesin, son kare çok hoşuma gitti, aslanın garajdaki o güzel uykusu :)
Çok teşekkürler, Yıpratıcı bi süreç oldu ama bu hallerini görmek o yorgunluğu aldı açıkçası :) Kazasız belasız sürüşler dilerim :D
Allah daha iyilerini sizlere nasib etsin, çok teşekkürler. Aynen öyle onlarda olmasa bazı şeyler bu kadar kıymetli olmuyor malesef :D
Çok teşekkürler :) D2 BBK lar şuan maslak warehouse :D ama henuz sıra gelmedi daha frene, daha rodajı bitmediği için frene basmak pek kısmet olmadı :D
Çok teşekkürler, Evet gerçekten böyle araçlar özellikle tek ve günlük araç olursa kullanması malesef imkansıza yakın. Zaten gördüğüm her konuda dile getirmeye çalışıyorum bunu. Süprizlere çok açık araçlar... Sizede tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim :)
Çok teşekkürler, Sizede kazasız belasız sürüşler :) Aracınızı uzun süredir takipteyim :D Gerçekten benim 10 katım emek harcadınız maşşallah sizede :)
Çok teşekkürler :D En iyi oyuncu dalında oscar verdik araca gerilim dalında :D
Çok teşekkürler :)
Çok teşekkürler :) Sizede kazasız belasız sürüşler dilerim, Bir aksilik olmazsa yakın zamanda bir güncellememiz var :D
Çok teşekkürler :) Daha iyileri sizlere kısmet olsun
Çok teşekkürler :) Şuanda bir yandan 19 evo jant bakıyorum zaten, difüzor olarak csl difüzor olabilir ama henuz karar vermedim
Zamanınız için ayrıca teşekkür ederim, Kazasız belasız sürüşler :)
Çok teşekkürler :) Şimdilerde bakınca iyiki sabretmişiz diyoruz bizde :D Sizede kazasız belasız bol keyifli sürüşler dilerim
Çok teşekkürler zamanınız ve yorumunuz için :D Araba hazırlanırken ufak ufakta kendimiz garajı hazırladık biraz onunla ilgili detaylı fotoğraflarıda yakında paylaşıcam :)
Okuduğum en keyifli konulardan biri, iyi sabır varmış gerçekten :)
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin, çocuğuna falan bırak artık bunu bence bu kadar emekten sonra satma.
dün akşam, istinye park açık alandan beraber çıktık, ben arkanızdan motorum ile geliyordum.
maşallah aracınıza ve emeğinize, eşimin de çok hoşuna gitti rengi :)