Saolasın Mertcan :) 122lik TSI'dan canavar olmaz yaws :) ama aklımda var tabiki :)
Printable View
fiyat/performans olarak alınabilecek görece yeni model araçlar içinde bu araçlar epey iyi yerde. yine de şu DSG olayı pek bir düşündürücü. takip ettiğim kadarı ile mekatronik ünteleri vs işin içine girince normal bir otomatik şanzımanın yenisini takmak kadar masraf yapanlar olmuş yepyeni arabalara. doğuş un iyi niyet garantisi dışında bıraktığı Jettamızda, su almadığı halde sarkan sunroof suz bir tavan döşemesi için, "yağ bakımına gelmediniz ondan iyi niyet garantisi olmaz" gibi bir yaklaşım sergilediği bir olayla karşılaştığım için uzak durur oldum ne yalan diyeyim.
Suan ki yeni passatlarin dsg si 7 yil garantide. Eger arac servis bakimliysa sizinki de iyi niyet garantisi altinda.
Buarada bir cok modifiye secenegi mevcut diyen arkadasim beni aydinlatirmi :) Belki hosuma giden birsey bulurum...
sw bir passata yapilacak en guzel modifikasyon 18 durban jant.
Hayirli olsun araciniz, bende benzer butceyle pug 508 sw aldim, zira dizel otomatik cam tavan olmazsa olmazimdi.
biraz da dsg korkusu ile tercih etmedim passati.bozulmayan dsg yoktur bozulmamis vardir dediler :)
Sw araclarin tr de tutulmamasi tez konusu olacak kadar ilginc..insanin akli almiyor.
Sedan versiyonlarina gore daha ucuza satilmasi ise sw severler icin buyuk nimet.(ikinci elde tabi)
Hayırlı olsun ağabey maşallah kazasız belasız.
Sizin ki biraz şanssızlık olmuş sanırım, ben Doğuş Etimesgutta yaptırdım işlerimi ve hiç zorluk çıkarmadılar yıllık bakım zamanım geçmiş olmasına rağmen. Herkesin tecrübesi değişiyor aslına bakarsanız.. Mekatronik ve kavrama sorunlarını çevremde herkes iyi niyet garantisinden çözdü aslına bakarsanız.. Sadece parçanın ve yapılan işlemin garantili olmasını sağlamak adına işçilik ödüyorsunuz ve takılan parça ve yapılan işlem 2 yıl garantili olmuş oluyor.
Çok teşekkür ederim, sizede hayırlı uğurlu olsun..Bende baktım uzun zaman 508 sw fakat tek kavramalı otomatik beni çok uzaklaştırdı.. Onun yerine uzun uzun megane sportstourer da baktım ama gönlüm en çok buna ısındı :) DSG bozulsun hiç sorun değil, yeterki yetkili servis bakımlı olsun.. Anında çözüyorlar hiç sıkıntı çıkarmadan, hatta aracınız yapılırken ikame araç da sağlıyorlar..
bagaj ölçülerini hala merak ediyorum. derinlik genişlik gibi. :)
Hayırlı olsun.SW olarak tercih yapılabilecek en mantıklı araç.Kazasız belasız binmeniz dileği ile :)
bence harika bir aile arabası, güle güle kullan.
Bende sw araç seviyorum şuan bora variant var ve bu kasa passat variant almayı planlıyorum otomatikte düşündüm hatta DSG'sinde nasıl bir sorun olabiliyor acaba ?
Kavrama problemleri yaşanabiliyor. Özellikle 2. viteste titreme vs sorunları oluyor ama bahsettiğim gibi servis bakımlı ise, garantiden kavrama değişimi Doğuş gerçekleştiriyor. Aynı şey mekatronik içinde geçerli. Onda da vites kararsızlıkları olabiliyor. Ama mekatronikten çok kavrama sorunu mevcut. Benim kavramam değişti garantiden ve hiçbir sıkıntım yok. Olsa dahi 2 sene daha garantisi mevcut.