Yola Mito Qv ile devam ediyorum . Aklımda hiç yokken hatta GT ye turbo almışken birden Arkadaşım satıcağını söyledi. Nerdeyse tüm Alfa serilerini kullanmıştım bu yaşımda geriye Qv serisi ve Brera kalmıştı .
Hep aklımda olan Mitoydu , hem geçmişini iyi bildiğim hemde Mitonun tam tadını almamışken karşıma çıkınca kaçırmak istemedim .
Elimde olan araç fazlalığı ile sattığım araçlar dışında Mito ve Gt kalıcaktı elimde boş durucağına aldığım fiyata Gt yi 1 günde sattım .
Birkaç foto ile devam edelim konuya
Yapılanlar
Yaylar takıldı
Downpipe ve düz boru yapılıcak 63 (salı gününe randevu alındı )
Türkiyede ve avrupada Mito Qv serisi Multiair olduğu için yazılımı ile uğraşan yoktu ama buda bizim uğraşmıycağımız anlamına gelmiyordu. Bizde bu yol için işinin ehli yürüyen arabalarda imzazı olan Race Werks Serdar abinin yolunu tuttuk . Aslında yazılımdan ziyade muhabbete gidelim demiştim , İşi gibi insanlığıda on numara olan Serdar Abi ben söylemeden kendi girişti bile akşam 8 de başlıyan yazılımım maceramız saat sabaha karşı 3 sularında bitti. Başkası bu kadar uğraşırmıydı bence hayır o kadar talihsizliklere rağmen Ankara yollarında sabah 3 e kadar beni yalnız bırakmayan imzasını atan Serdar Abiye burdan teşekkürlerimi birkez daha iletiyorum.
Süre olarak 100-150 denemelerinde yazılım öncesi sonrası araç 2 kişiyken 1 saniye kazandı.
Multiar yazılımından en iyi gücü alan Serdar Abiyi tüm Multiaircılara tavsiye ediyorum.
Güç konusuna gelince sağlıklı 23 hp alındı şuan 193 hp salı günü dp ve düz boru yapıldıktan sonra illaki biraz daha uğraşıcaz. Bakalım gücümüz daha ne kadar artıcak.
Yakıt konusuna gelirsem yazılımdan önce 7 litrelerde geziyordum sakin kullanımda şuan 6,3 litre yakıyorum.
Gelelim resimlere Mitoda kırmızı olarak 2 ton var benim aracımın rengi daha az gelen versiyon.
Dış görünüm olarak aracımda Türkiyede 3-4 araçta bulunan Lester Dif bulunmakta.
![]()