ya arkadasım fotoda öyle çıkmış :D göz felan almıyor hatta sis farı canlı bile yanmıyor :D
Printable View
ya arkadasım fotoda öyle çıkmış :D göz felan almıyor hatta sis farı canlı bile yanmıyor :D
sislerde xenon takılı değil. göz almasın diye takmadım ama siz fotoda kameradan parlamış diye gerildiniz :D
Sis farında xenon olmasına gerek yok sissiz bir havada yaktığında zaten göz alıyor amacı o ışığı dağıtarak sisi kırmak , ayrıca hangi sıklık ile kullanıyorsun aracı bilmiyorum ama Ankara da yaşayıp ne sisi demek saçma olmuş :) e5 karayolunda 5mt ilerisinin gözükmediğini biliyorum ayrıca yüksek semtlerde erken saatlerde ciddi sis oluyor
konuda 43 cevap var 44 tanesi konu sahibinin
Diğer konuda gösterilen fluence şirket spec vs muhabbetleri yanlış orda da belirttim ama senin tavırlarında iğneleyeci ve polemiğe çekiyor insanı.
Yanlış forumda olduğunu düşünüyorum.donanımhaber senin için daha uygun.Hem orada ledlerini beğenip markasını soran bile olacaktır emin ol.
bura forum kimin olup kimin olmayacağına müdahale edilemiyor malesef. 44 mesajin 43ü bana ait degil herşeyin basında onu size soyleseydim keske :) saygısız davraniyosunuz ve hala da devam ediyosunuz saygisiz davranışa. anlamiyorum böyle seyler yapinca mutlu mu oluyorsunuz ? bu konuya gelip 44 mesajin 43ü sana ait gibi bi cumle kurunca bu forum size ait , ben size baltacı deyince mi ben baska yerlere ait oluyorum ? yazık. mesajinizi okumayacagim bundan sonraki. bosuna zahmet edipte yazmayın. polemiği başlatan sensin sonra iğneleyici laflar kuran benim oyle mi ? bana gelip biri sacma cumle kirarsa bende saygımı koruyamam kusura bakma. önce karsidakine saygılı ol ki saygı goresin
Forumda yaş bilgisi yazma zorunluydu. Ne ara kalktı o acaba ?
engellemezsen gönül koyarım...
değişik bir canlıya benziyor
ARabaya maşallahda ben kullanıcı adını merak ettim nedir anlamı ?