Maşallah araç çok güzel , Allah kaza bela vermesin. Astsubay mısınız acaba? daha önce kıbrısa gittiğimde astsubay olan birinde buna çok benzeyen bi dc5 vardı.
Printable View
Maşallah araç çok güzel , Allah kaza bela vermesin. Astsubay mısınız acaba? daha önce kıbrısa gittiğimde astsubay olan birinde buna çok benzeyen bi dc5 vardı.
gözümden bir damla yaş geldi , okadar güzelki insan hissedeceği duyguyu şaşıyor sanki benimmiş gibi sevindim kardeşim adına, güle güle kullan ve kesinlikle nazar boncuğu + kral bir alarm tavsiye ederim yurdumuz pislik kaynıyor maalesef.
Kıbrısta üniversite okuyanlar satın alıp kullanabilme yetkisi var mı acaba ?
Güle güle kullanın. Kazasız belasız.
98-03 yılları Kıbrısta geçti. Gaü'de okudum. Güzel ve rahat yıllardı. Bu arada İmparator hala duruyor mu? :)
Maşallah çok sevdiğim Bi araç Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin bol bol fotoğraf video paylaşırsanız sevinirim :)
Kazasız belasız kullanın. Kıbrıs'ta karşıdan karşıya geçerken afallıyordum, araba kullanmayı düşünemiyorum.
Maaaşallah
Kıbrısta binme fırsatım oldu yürürü aracın temizliği herşeyiyle harika maşallah Barış kardeşim,Türkiyeye geldiğinde mutlaka haberimiz olsun :)
Maşallah kazasız belasız