Maşallah yapılan işlemler güzel olmuş Allah kaza bela vermesin.
Printable View
Maşallah yapılan işlemler güzel olmuş Allah kaza bela vermesin.
maşallah güzel olmuş kazasız belasız ve cezasız inşallah :)
Eski halini daha çok seviyordum ben şahsen. Bu halinde de arka silecek bağlantısı göz tırmaladı son fotolarda. Kazasız belasız
Maşallah eski aracınızıda beğeniyordum buda çok güzel olmuş :)
acilen sislerden kurtulup vti jantıne dönmelisin :)
teşekkür ederim.eski hali standart bi araçtı heryerde var bu biraz daha aykırı oldu bence oldu :) sileceği komple sökücem de arkaya kapak bulamadım bi türlü
teşekkür ederim :)
dönmem dönemem dönersem şerefsizim :D :D.ama sisleri sökcem aklımda da kalan delikleri nasıl kapatcam o var kafamda deli sorular
emeğine sağlık herşey çok iyi çokda güzel zevkler ve renkler tabiki ama bence vtı jantlı hali daha güzeldi son halinde ön kısım çok sade durmuş. kazasız belasız.
Adam kanjo spec yapıcak daha durun :D
Aracın yeni hali çok aykırı olmuş çok beğendim, sisler sökülüp arka silecek için kapak ayarlandı mı tadından yenmez :)
Arka silecek için tabelacılardan parlak beyaz folyo alıp kapatabilirsin daha uyumlu bir çözüm olur.
Bu arada sisleri ve yeni jantları bende beğenmedim :(
teşekkür ederim aynen zevk renk durumu bu.ön kısıma farklı bi ek yada walker tampon yaptırabilirim.
nostradamus musun kardeşim :D.app lere yorum yapmadın üzdün.
sıradanlıktan hoşlanmıyorum :).sisleri sökünce oradaki boşluk kötü duracak farklı bişeyler düşünüyorum ya hayırlısı
lastik kapaklar var ama uygun boyutlusunu bulmaya calısıyorum.jantlar tarz işi standart dışı oldu teşekkür ederim
Ahahaha:) bak bide makara yapıyor o zaman minumum b18Cr swapta lazım ama unutma:D:D:D
swap benim için japonya'ya gitmek kadar uzak :)
Böyle temiz zor bulunur. Dokunuşlar çok yerinde olmuş. Kazasız belasız kullanman dileğiyle. Ama ilk yaptığın zamanlar biraz daha hoşdu.
Zevk-renk meselesi, arka plakalığın duruşu ve silecek kolu dışında ben son halini beğendim.
Diğer türlü standart bir vti dan farkı yoktu.
Durun yahu adama sattığı jantları geri aldıracaksınız :D Jantlar benim hoşuma gitti. Canlı daha bi güzel.
Hocam maaşallah ateş ediyor :)
teşekkür ederim.elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıp özen gösteriyorum.
aynen klasik vti havası vardı aldık zevkimizi ondan.teşekkür ederim.plakalık duruşu için kafa patlattık :) ama silecek kolu için kapak siparişi verdim.benimde gözüme çok battı.
haha saol kardeşim asla satıp vti almam bende geri dönüş yok.teşekkür ederim.muayeneden sonra bişeyler daha yapcam :)
estağfurullah teşekkürler