Ceyhan prensim MAŞALLAH öncelikle, şuan en buyuk eksiği jant ben de fr jantı almaman taraftarıyım hepsi aynı oldu dedikleri gibi ufak tefek eksikleri ile nokta duracak yaparız ufak ufak birlikte , güle güle kullan gardaşım. :icon_tup:
Printable View
Ceyhan prensim MAŞALLAH öncelikle, şuan en buyuk eksiği jant ben de fr jantı almaman taraftarıyım hepsi aynı oldu dedikleri gibi ufak tefek eksikleri ile nokta duracak yaparız ufak ufak birlikte , güle güle kullan gardaşım. :icon_tup:
maşallah,güzel araç.kazasız sürüşler.Fr dışında bir jant alırsan en azından farkın olur diğerlerinden bencede (:
Teşekkür ederim bi yanım öyle diyor bakalım :)
Kankam sağol patates değil çimento bölümden alıyorum :))
Olum bu arada 5. fotoyu sen çekmiştin şimdi niye tam orda çektiğini anladım :D
Abi sağolasın inşallah :)
Honda olamaz hele plakaları :D abi hre hala aklımda durumları ayarlayım kafanızı şişirecem :)
Teşekkür ederim öncelikle. Çok kollu jantları genel olarak seviyorum ama 17 sanırım bu küçük gibi geldi gözüme ?
Ya o işe biraz soğuk bakıyorum ama sıkılırsam yapabilirim,teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim cümlemize
bakalım :)
Gönlüm farklıdan yana ama tamamen içime sinmesi lazım :)
Teşekkür ederim :) Siyah kaplama dışında dediklerin aklımda belki difüzör de sol ve sağ iki çıkış olabilir :)
Senin de Golf vardı sanırım yazılım dp yapmıştın zamanında sana yazacaktım bi aralar bunlar için :)
Sağol kirva:) Fiteke özeniyor işte ne yapsın :D
Dediklerin aklımda bakalım dostum :)
Gayet güzel olmuş araba ama 1 tık büyüğü olsa ya da biraz daha düşşeymiş dedirtti bana :) Teşekkür ederim
A8 i ekledim listeye :)
Teşekkür ederim herkese :)
Aracınıza maşallah.. Allah kaza bela vermesin renk seçiminiz en mantıklısı olmuş beyaz çok sönük duruyor. Jant konusunda benim fikrim bu olurdu ama bu ilandakı siyah gunmetalide var ama sitede denk gelemedim jantçıların çogunda olan ama cogu arabada takılı olmayan bi jant https://www.sahibinden.com/ilan/yede...88421307/detay düşünün derim. Fr jantının ilk başlarda replikası yoktu oda cıktı son 1 aydır bütün leonlar fr jantlı oldu :D FR jantı takmayın derim
Hayırlı olsun renk ateş ateş maşallah
Maşallah güzel olmuş kazasız belasiz
ekk
Öncelikle teşekkür ederim Allah cümlemize kaza bela vermesin.
FR jantı en son çare dediğim gibi gönlüm farklı bi jant takmaktan yana bakalım artık :)
Teşekkür ederim :)
Artık sıra arkada :)