Aracın maşAllah' ı var, büyük boy jant ve kalın lastikle çok iyi olacaktır. Opellerin genelde karter yere yakın oluyor, bunda da öyle bir durum varmı? Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız
bu arada Rizelisin sanırım?
Printable View
Aracın maşAllah' ı var, büyük boy jant ve kalın lastikle çok iyi olacaktır. Opellerin genelde karter yere yakın oluyor, bunda da öyle bir durum varmı? Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız
bu arada Rizelisin sanırım?
hayırlı olsun cıhan boncuk serısı masallah
https://www.sahibinden.com/ilan/yede...82259758/detay
insgniadaki 19lardan bulursan ateş edersin net :D
Mermi gibi durmuş maşallah :icon_tup:
Hayırlısı olsun.. Konforlu coil nasıl oluyor hocam bizlerde kullanıyoruz yapılış tarzımı farklı oluyor ?
Bakiyorum kanka aklimda bu jant :D
Tesekkurler :)
Tesekkurler ,bugune kadar marka coilde kullandim custom coilde kullandim hepsi icinde en konforlusu bu , ben yapmadigim icin bilgim yok sonuc olarak ama kullandıgı yay , amortisor milinin boyutu , amortisor icinde kullandigi yağ hersey etken bunlari guzel bi kombinasyonda yaptigi icin bukadar guzel heralde konforu yoksa boyle guzel olmadiktan sonra coili herkes yapar :)
Chn kankam yeni araban hayırlı olsun yine zevkli bi iş çıkarmışsın. Artık bunu hemen satma da biraz kullan :D
Kazasız belasız.
YılanGTC masallah Chn kazasız belasız :)
Hayırlı olsun cihancım allah kaza bela vermesn güle güle kullan
ustam chn spacers :) maşallah
samsunda pert olan gtc degil mi bu ?
Kanka vatoz balığı gibi duruyo bu maşşallahı var
izmire bununla gelirsin inş :D
Hayırlı olsun adamım
Bundan sonra ne alıcan merakla bekliyorum :D
masallah kazasız belasız ıyı gunlerde kullanın aracınızı merak ettıgım bı konu var app plakaları vernıkledım yazmıssınız. yenı basılan app plakayı alıp vernık mı attırdınız uzerıne sebeb neydı cahıllıgımden soruyorum.
MaşAllah kardeşim güle güle bin..Spacerı nasıl yaptın anlamadım aç bakalım şu konuyu:)
Allah kaza bela vermesin kanka çok güzel.
Hayırlı olsun kazasız belasız.
Alfa romeo'da 5x110 ölçüde uyacak iki güzel jant var. Birisi 159 ti, diğeri de prodrive'lar. Ti ara ara düşüyor takip edin derim. Prodrive'lar düşse de maliyetli.
http://ipocars.com/imgs/a/h/d/y/q/al...2012_1_lgw.jpg
http://cdn.mkimg.carview.co.jp/minka...t=06a96cb031a0
Adam zevkli vesselam. :)
maşallah cihan :)
görüntü çok güzel. arkayı da biraz indirmişsin sanırım çok daha iyi olmuş
Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim zaten jant isi suan beklemede olursada opelin orjinal ekipman jantlarindan dusunuyorum
Abim tesekkur ederim :)
Aynen abi indirdik biraz tesekkur ederim :)
masallah kardesım cok guzel bı secım yıne.. bende orjınal calıbra jantları var ıstersen yardımcı olurum.. emın ol harıka durur
Benimde vardı çok memnundum sattığım için bin pişman oldum :) Kazasız belasız cezasız binmen dileği ile :)
ön lipin kalın mı olmuş biraz bana öyle geldi kardeşim
Masallah,araba yakisikli duruyo .kazasiz belasiz surusler dilerim
Hayırlı olsun kanka, kazasız belasız bin
spacersız 5x112 jant taktık ama takarken bijonlar kasıyor makina ile değil elle sıkarsanız sıkıntı olmuyor. 19" jant şart artık araca. :)
Maşallah Maşallah kazasız belasız süper olmuş araç. :)
Tesekkurler :)
Saol kankam tesekkur ederim :)
Teşekkurler :) 112 takmak istemiyorum sonucta can taşıyor bu araç bijon kesse vs başka bişey olsa guvenlik goruntuden daha oncelikli bence. 5x110 jant takicam takarsam