Uzun zaman sonra beğendiğim bir Civic oldu :) Maşallah gerçekten çok kaliteli duruyor :)
Printable View
Uzun zaman sonra beğendiğim bir Civic oldu :) Maşallah gerçekten çok kaliteli duruyor :)
Maşallah. Emek ve sabır gerçekten. Ama herkesin dediği gibi kamberi azaltıp hafif yükseklikte çok daha kendini göstericek . Maşallah.
çok güzel çok zevkli olmuş. emeğnize sağlık. ama arkadaşların dediği gibi kamber vb ve daha jdm bir jant ile yerini bulacaktır.
Farklı ve çok güzel olmuş maşallah.
Araç efsane olmuş valla ellerinize emeklerinize sağlık eğer birgün ofset ve kamberden sıkılırsanız şu 2 jant yakışabilir aracınıza
Honda civic orjinal
Honda
projelik konuymuş aslında kaçırmışız.. maşallah araca kazasız belasız.. ciddi emek olduğu ortada..
Allahım, sonunda kapaksız, sarı renkli aem logosuz, b0k style lipsiz ve turşusu kurulmamış bir Civic.
Allah kaza bela vermesin, maşallah. Darısı diğer kadersiz Civic'lerin başına :)
Araç çok güzel.3.üncü resimde tabela ya aşağı tokyo yazdırın.ön tampondaki lambalar kullanılıyormu .süs amaçlımı.maşallah kazasız belasız kullanın.
Maşallah kazasız belasız kullanın.
maşallah emeğinize sağlık kazasız belasız :)
Need for speed underground yıllarıma döndüm bir anda ordaki hondalar gibi olmuş efsane maşallah
Maşallah gördüğüm en güzel sedan civiclerden , fakat camber olmamış araca yakışmamış bence hiç kamber olmamalı olacaksada çok haff bi derecede madem vazgeçemiyorsanız
maşaAallah Sefa abi TR de teklige devam kazasiz belasiz insaAllah
TutkuAydin👍
maşallah kazasız belasız tr'de emek verilen hondalar'dan biri.
Sefa başganım Maşaallahh... TR'de teksin hakkaten çok begeniyorum aracını. Zevkli adamsın :)
28-30 lira yazılan apaçi işi civicleri 5 e katlar. Farklı ve güzel olmuş. Maşallah
emeğinize sağlık cillop gibi olmuş maşallah :D
Bence "nasıl civic yapılır?" sorusunun cevabı olmuş konu. MaşaAllah, Rabbim kaza bela vermesin. Kamber hariç çok beğendim, hatta son yıllarda beğendiğim tek civic diyebilirim.
yükseltip, negatif kamberi azaltınca çok daha güzel olur bana kalırsa. aynı yurt dışı maşallah