Kazasız belasız ;)
Printable View
Kazasız belasız ;)
kazasız belasız surusler arkadasım hayırlısı olsun
bu arada hayırlı teskereler biran önce git gel belki o zmana kadar bende kendi aracıma binerim birlikte rolling yaparız ;)
hayırlı olsun kazasız belasız..hayırlı teskereler bir de tabiki..
ya tamponu vts tamponu diye aldım sadece dili eksik eski tamponun dilini takarım diye düşündüm 2 saxo yan yana gelince farkına vardım tamponun acelesi yok simdilik hatta suan tampon bile yok ustunde .. arac daha boyanalı 2 ay bilemedim 3 ay olsun ama boyacının azizliğine uğradım çok pişman oldum boyattıgım icin aracı sıfırdan komple yapıcam askerden gelince aslında maxi istiyorum ama bilgi birikimim yok en kötü ihtimal full orjinal toplıycam ... jant konusuna gelince bi abimde 14' oz war fakat inat etti vermiyor bir ikna edersem onları takıcam ...aracı baharda aldım Tj aldım TJ devam ediorum budur herhalde ..
hep birlikte kazasız belasız cezasız...
inşallah arkadasım darısı basına Allah çok daha güzellerini sana nasip etsin inşallah eyw ..
Hayırlı olsun. Yeni boyanmış diyorsun ama bence aracın kaporta boya açısından iyi bir ustanın elinden geçmesi gerekiyor. Tezkere sonrası inşallah istediklerini uygularsın. Kazasız belasız.
Maşallah..