Maşallah kanks,güle güle kullan. :D
Printable View
Maşallah kanks,güle güle kullan. :D
Maşallah koray çok güzel olmuş son hali
maşallah güle güle kullanın
maşallah detailing aşamasında bi ara midem ağzıma geldi :D ama zehir gibi olmuş araç jantlar gunmetal olsun belki stoplara pianoblack çerçevede olabilir
işte gerçek araba tutkunu :D Maşallah.
maşallah işlemler çok başarılı olmuş kazasız belasız kullanırsınız inşallah
Kankam elinin degdigi araba belli ediyo kendini maşallah :D
Maşallah elinize sağlık..
Araba kendine gelmiş.
Maşallah kardeşim güzel oldu kendine baktırıyor miniko. tez vakitte kapı kollarını gövde rengine çevirelim, ön cam dahil film yapalım ve arka tozlukları takalım :D
şağol zayıf şapşik :D
Teşekkür ederim
Sağol çiçeğim
yapacaklarımızı yazmışsın :D eyvallah kanka. ufağını tefeğini halledip 86 ya yoğunlaşıcam :)
MasAllah detaıllıng cok basarılı kazasız belasız
Makına ateş ediyor mu ustam?
Bu arada yardıma gelen Cem değil,benim kardeş...
Maşallah, Allah kaza bela göstermesin :)
Maşallah hocam güzel günlerde kullanın. Detay temizlik işleri nerde yapıldı acaba ?
Saygılar
Maşallah arabanın kaderi değişti derlerken böyle birşeyden bahsediyorlar sanırım.
Maşallah kaderi değişmiş tam yerinde uygulamalar Allah nazarlardan saklasın yapılacak işlemlere bixenon mercekte eklenirse nokta olur :icon_tup:
maşallah vallaha zevkle okudum inceledim.
kazasız belasız dostum
Vallahi maşallah emeğinize sağlık yeniden doğmuş gibi olmuş camlar sanki 1 numara aynalı istiyor gibi ama neyse ben çıtırdan fikrimi söyledim bu mavilerde aynalı iyi gidiyor gibi :D
Usta ellerde ne güzel oluyor arabalar. Emeğinize sağlık maşallah kazasız belasız kullanın çok güzel olmuş son hali.