malesef giuliettaya yapılanlar hep aynı şeyler olduğu için, yapılanı yapmak da tarzım olmadığı için tercihim bu yönde oldu.
aracı canlı gören herkes beğeniyor, denk gelirseniz "arabacı" arabası olmadığını ve olmayacağını anlarsınız.
Printable View
yine süper olmuş ch ler kesinlikle guli için kafamdaki kombindi
Orjinal jantları her ne kadar sıradan gelsede en çok yakışan jant ben olsam geri takardım.
Maşallah çok güzel
Farzetki hiç Alfa almadık. Volkan jantları boyayalım GunVolkan rengine.
Renge biraz sarı kat. Benim 159'ın jant tonu güzeldi bak incele.
Ben son halini çok beğendim emeğinize sağlık maşallah kazasız belasız kullanın.
Eski sattıgınız 159 un jantları galiba ama bende pek yakıştıramadım nedense 19 ti daha güzel durur kanımca.
Maşallah, kazasız belasız :)
Julyetin her türlüsü güzel. Maşallah :)
Maşallah cook guzel
Farklılık iyidir. Maşallah..
Ailecek severek beğenerek takibinizdeyiz :)
Maşallah, jant tercihi zevk meselesi, iki hali de çok başarılı duruyor. Canlı görmek lazım tabi, o yüzden bekleriz efenim :)
Bende orjinallerinin daha güzel durduğu düşüncesindeyim ama size hak veriyorum, piyasada kopyala,yapıştır örnekleri fazlasıyla mevcut. Bu halide güzel durmuş gerçekten ama keşke aynalar gri kalsaymış dedirtti :) Kazasız belasız sürüşler. Bu aracında elinizde çok güzel yerlere geleceği aşikar, takipteyim.
Son hali çok güzel olmuş jantlar çok yakışmış maşallah.
Madem darth vader mod olacak o zaman jantlar da koyuya boyanmalı. Tek kontrast kaliper ile kalmalı :)
Hızına yetişilmiyor :D anlaşılan her alfisti nefsi bir gün giulietta'yı tadacak :D :D
BBS'ler de dönüp dolaşıp seni buluyor zaten.