Öncelikle selamlar Daha yeni CR-V konusu açtın ne Şahini dediğinizi duyar gibiyimama oldum olası her türk genci gibi kuş serisi severim.senelerdir araç alır satarım yakın zamana kadar galerim vardı o yüzden çok elimden kuş serisi geçti yine sanayiye muhabbet için gitmişken yakın bi arkadaşım satılık temiz bi şahin var demesi üzerine kendimi aracın başında buldum araç sarı renkti taksi çıkmasıydı dedim bundan hayır gelmez falan diye ama yakından bakınca hoşuma gitti araba da 1 tane çürük yoktu direkleri ön paneli hiç işlem görmemiş kordonu çok düzgündü 12 yıldır tek kişi tarafından kullanılmıştı zaten küçük bi ilçede taksi olduğundan çok yorulmamıştı motorunu ustama gösterdim oda çok güzel diyince bi pazarlık yapıp almış bulundum. Ama buraya konu açacağımı düşünmediğim için hiç o halının fotosunu çekmedim. Alır almaz hemen arkadaşımın kaporta boya dukkanına götürdüm güzel bi renge boyayalım dedim. çok renk aklımızdan geçti Karamel,Bronz ya da turuncu arasında gidip geliyorduk turuncu mantıklıydı çünkü aracın orjinal rengi turuncuydu (büyük ihtimal karayollarına özel üretim) tabanı ve motor içini boyamayacagımız için sırıtmasın dedik kendimiz bu rengi yaptık (renk kodu falan yok
) güneşte turuncu akşam karamel oluyor simli bi renk
Boyanmaya başlamadan önce bana bu fotoğrafı attılar
bu da 3. günün sonunda arabanın hazır hali saat saahın 5.30 u bana gönderilen fotoğraf kardeşim sağolsun geceleri sabaha kadar çalısıp arabayı binmeye hazır etti
bunlar da bir kaç tane güncel hali adana egsoz ve arkaya jaluzi taktırdım şimdilik 6 kol slx janti kalıcak ama ileride beğenirsem, aracı yormayacak başka bi jant takarım belki ama bu halini beğeniyorum. şimdilik kafamda siyah tabanlı far ve sinyall güzel bi panjurla spoiler var. tabi sizlerin yorumuyla araca eklentiler yapabilirim. Maaşallahınızı eksik etmeyin![]()