User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Caramiom 95 Şahin S im :)

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Caramiom 95 Şahin S im :)

Öncelikle selamlar Daha yeni CR-V konusu açtın ne Şahini dediğinizi duyar gibiyim ama oldum olası her türk genci gibi kuş serisi severim.senelerdir araç alır satarım yakın zamana kadar galerim vardı o yüzden çok elimden kuş serisi geçti yine sanayiye muhabbet için gitmişken yakın bi arkadaşım satılık temiz bi şahin var demesi üzerine kendimi aracın başında buldum araç sarı renkti taksi çıkmasıydı dedim bundan hayır gelmez falan diye ama yakından bakınca hoşuma gitti araba da 1 tane çürük yoktu direkleri ön paneli hiç işlem görmemiş kordonu çok düzgündü 12 yıldır tek kişi tarafından kullanılmıştı zaten küçük bi ilçede taksi olduğundan çok yorulmamıştı motorunu ustama gösterdim oda çok güzel diyince bi pazarlık yapıp almış bulundum. Ama buraya konu açacağımı düşünmediğim için hiç o halının fotosunu çekmedim. Alır almaz hemen arkadaşımın kaporta boya dukkanına götürdüm güzel bi renge boyayalım dedim. çok renk aklımızdan geçti Karamel,Bronz ya da turuncu arasında gidip geliyorduk turuncu mantıklıydı çünkü aracın orjinal rengi turuncuydu (büyük ihtimal karayollarına özel üretim) tabanı ve motor içini boyamayacagımız için sırıtmasın dedik kendimiz bu rengi yaptık (renk kodu falan yok ) güneşte turuncu akşam karamel oluyor simli bi renk

Boyanmaya başlamadan önce bana bu fotoğrafı attılar

bu da 3. günün sonunda arabanın hazır hali saat saahın 5.30 u bana gönderilen fotoğraf kardeşim sağolsun geceleri sabaha kadar çalısıp arabayı binmeye hazır etti

bunlar da bir kaç tane güncel hali adana egsoz ve arkaya jaluzi taktırdım şimdilik 6 kol slx janti kalıcak ama ileride beğenirsem, aracı yormayacak başka bi jant takarım belki ama bu halini beğeniyorum. şimdilik kafamda siyah tabanlı far ve sinyall güzel bi panjurla spoiler var. tabi sizlerin yorumuyla araca eklentiler yapabilirim. Maaşallahınızı eksik etmeyin
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

burcinkarabacak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lip olmasamıymış acaba ? güzel günlerde kullanın

saygılar
    Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
    Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
    Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
    Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance

tremx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lip olmamış bencede.Arka stoplarıda değiştirerek bagaj kapagına bir ayar yaptırmanızı öneririm..Kazasız belasız sürüşler.
    K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burcinkarabacak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lip olmasamıymış acaba ? güzel günlerde kullanın

saygılar
    Teşekkür ederim valla zevk meselesi galiba. Lipi kim görse beğeniyor. Bende kazalı hurdaya gidecek bi şahinin üzerinde gördüm. sahibinden yalvar yakar güzel bi paraya satın aldım başka bi araçta görmemiştim bu lipi değişik olması hoşuma gitmişti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tremx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lip olmamış bencede.Arka stoplarıda değiştirerek bagaj kapagına bir ayar yaptırmanızı öneririm..Kazasız belasız sürüşler.
    Teşekkür ederm onceki postta dediğim gibi lipi ben beğeniyorum ama stoplar idarelik takıldı orj halde slx stopu sırıttı. Bizde siyaha boyadık mor renk stop arıyorum denk geldiğinde alıcam bagaj kapağı konusunda haklısın. Fitillerini değiştirince kaçtı ayarı. Ustam bi ara ayarlıcak.zaten şuan daha 1 defa binmek nasip oldu sanayide usta biniyor

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle, bu renk 16 jant ile güzel bi görünüme kavuşmalı 9-10 ofset Renk güzel değerlendirilmeli Maşallah

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lip sökülüp ön arka logo ve tampon bantları takılmalı bence siyah detaylar bütünlük sağlayacaktır. Egzoz kısmındaki nikelaj da tam taksi işi olmuş. Renk çok güzel kazasız belasız
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

SpeedlinE™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah ellerinize sağlık. Arka tamponda ki egsozun ordaki nikelaj,bagaj kapağında ki logo çıkarılsa.Arka stoplar şeffaf stop ile değişse(idaretenlik takılmış yorumunuzu okudum)Arka lastikler imkan varsa sürtmez ise spacer ile belki azıcık dışa alınsa çok daha iyi olabilir ama rengi çok güzel olmuş.Belki 13inç lastik+215 taban lastikte olabilir gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rec.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle, bu renk 16 jant ile güzel bi görünüme kavuşmalı 9-10 ofset Renk güzel değerlendirilmeli Maşallah
    Teşekkür ederim bakalım jant işine baktım bugün de beğenemiyorum kolay kolay spoon takmayı düşünüyorum aama aracın renginde yapsam boğmazmı aracı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _driver_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lip sökülüp ön arka logo ve tampon bantları takılmalı bence siyah detaylar bütünlük sağlayacaktır. Egzoz kısmındaki nikelaj da tam taksi işi olmuş. Renk çok güzel kazasız belasız
    Teşekkür ederim abi lip biraz daha duracak tampon ve kapı bantı takılacak ama orj parça bulamıyorum küçük bi yerde yaşadığıö için orj parça sıkıntısı var bi de artık bu araçların orj parçası kalmamış olan da cok pahalı. Egsoz daki nıkelaj tamponla beraber geldi orj cıkma bulunca takıverdik ama egsoz eritir zarar verir tampona abi bi de cok kesmişler orayı sökersem daha çok sırıtır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SpeedlinE™ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ellerinize sağlık. Arka tamponda ki egsozun ordaki nikelaj,bagaj kapağında ki logo çıkarılsa.Arka stoplar şeffaf stop ile değişse(idaretenlik takılmış yorumunuzu okudum)Arka lastikler imkan varsa sürtmez ise spacer ile belki azıcık dışa alınsa çok daha iyi olabilir ama rengi çok güzel olmuş.Belki 13inç lastik+215 taban lastikte olabilir gibi
    Teşekkür ederim dediğiniz gibi kozmetik olarak sıkıntıları var bi de aracı cıkaralı 1 hafta bıle olmadı o yüzden yazdıklarınız şeyler benim de gözüme batıyor ama idarelik koyulan şeyler onlar zamanla düzelticem. Çamurlukları açtırıp spacer koyucam ama güzel bi ofsetli jant bulmam lazım

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıfır arka tampon, 2 tane yeni tip ayna, birde kapı çıtalarını takarsan görsel olarak toparlamış olursun.Arka jaluzi yerine cam filmi daha hoş durur.
    Unutmadan bir takımda plaka bastırabilirsin.
    #eksikpazar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir de arkadaşlar aracın iç döşemeleri berbat halde sizce orj slx kapı döşemesi koltuk mu takayım yoksa krem rengemi kaplatayım ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıfır arka tampon, 2 tane yeni tip ayna, birde kapı çıtalarını takarsan görsel olarak toparlamış olursun.Arka jaluzi yerine cam filmi daha hoş durur.
    Unutmadan bir takımda plaka bastırabilirsin.
    . Teşekkür ederim kapı cıtalarını orj bulunca takıcam arka tampon da ileri de orj ile değişecek ama aynalara dokunmam jaluzi kalıcak ama film de çekicem arkaya app leri hazır ama şu sıralar teror olaylarından çok sıkıyorlar app plakaları. hemen affetmeden bağlıyorlar o yüzden orj plakaları genişletttim

Fırtına_siR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tüm yorumları tek tek okudum tavsiyeleri ve sizin yapıp yapmayacaklarınızı içinde aynı tavsiyeler bulunsada yazmaktan alamadım kendimi ön cam dahil komple film,tampon değişimi,sis camlarının önündeki plastik ızgaraları kesmenizi tavsiye ederim kapı kollarındaki nikelajlar başka yerde nikelaj olmadığı için benim gözümü tırmaladı kapı kolları değişebilir,bagaj üstü güzel çok tatlı nazik siyah bir spoyler yakışabilir, dediğiniz gibi farlar ve sinyaller siyah zeminlilerle değişirse ön taraf bayağı toparlar, ön panjurda siyah detaylar yapılabilir ama tabiki hemen boyayla girişmeyin bence geri dönmesi kolay olsun benim düşüncelerim bunlar tabiki zevkler ve renkler ön plana çıkar rengini duruşunu beğendim maşallah kazasız belasız binmeyi nasip etsin Allah

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Takoz karlık , 3 bacak panjur , kapı cıtaları , şeffaf camlı kara far , yeni stop , ufak tefek tampon kaporta ayarlarıda yapılırsa cok daha guzel olur maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chn53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Takoz karlık , 3 bacak panjur , kapı cıtaları , şeffaf camlı kara far , yeni stop , ufak tefek tampon kaporta ayarlarıda yapılırsa cok daha guzel olur maşallah
    Stopları isterseniz temin etmenize yardımcı olurum. Arka paneli , ön çizgiyi düzeltirseniz canavar gibi olur.

Bende bununla uğraşıyorum.

Coğrafya kaderdir

kazım2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah çok güzel
    EVOLUTION X

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah kazasız belasız.
    BMW E90 320d LCI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)