Geçmiş olsun
Printable View
Geçmiş olsun
Evde yolumu gözleyen 2 tane evladım olmasa bir miktarla kalmazdım emin olun.
Abi çok geçmiş olsun, o anlık sinirle insan neler yapmayı geçiriyor kafasından ama siz 'insanlık' etmişsiniz gerçekten, büyüklük sizde kalsın.
Gerçekten aracın durumuna çok üzüldüm ama sizde bir şey olmaması çok sevindirici. Geçmiş olsun.
yarın eksper geliyor telefonla görüştük en kısa zamanda çözülmesi için karşılıklı mutabık kalmaya çalışacağım. şükürki kopan salıncak haricinde yalnızca kaporta hasarı var. zaten satmaya yada emekliye ayırmaya niyetim yok hayırlısıyla eskisinden güzel şekilde yollara döndüreceğim onu.
Gecmis olsun,bizde arada ayni hatayi yapip ehliyetsiz sursekte ehliyetliden 2 kat daha temkinli ve dikkatli suruyoruz. Yaptigimiz zaten dogru degil onunda farkindayizda heves iste. Bu arkadas ise millete hava civa yapmak icinmi ugrasmis,kendince bi havaya girmis. Kimbilir size carptigindada nasil korkmus nasil yalvarmistir abi oyle yapalim boyle yapalim diye. Yazik valla yazik,ne diyelim. Gecmis olsun allah baska kaza bela gostermesin. Cok sukur size bisey olmadan ufak bi hasarla atlatmissiniz kazayi.
Aynısı başımıza geldi acıdık 5 kuruşta alamadan boya parası girdi kıcımıza afedersin.Acıma işte diyor da insan o an gelince basireti bağlanıyor.Çok geçmiş olsun,çok severek toplamıştınız aracınızı.Sağlık olsun diyelim.
Çok çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin yalnız veled nasıl yapdıysa baya hasar vermiş göze gelmiş arabanız
Direk karşıdan değilde çamurluğun ucuna vurdu ve lastiğe çarpınca anca durabildi. Şükür şasede kulede hatta aks ve amortisörde bişey yok. taşıyıcı ve sol salıncak hasa görmüş rotlar vs sağlam. arkamdaki araçta yakın seyrediyormuş son anda kaçmaya çaalışsada fayda etmemiş savrulup ona vurdu araba.
Geçmiş olsun abi, takip ettiğim kadarıyla araç konusunda pek yüzün gülmüyor. Allah beterinden saklasın inşallah.
Geçmiş olsun abi Allah beterinden saklasın daha iyi şekilde geri döner inşallah yollara.
Sigorta ve eksper birazcık daha hızlı olsa şimdiye yarı etmiştik işlemleri.
İnan hiçbir fikrim yok. Servisin söylediği mutabakatlı yapmak isticeklerdir. Exper süreç biraz uzayabilir işte olay nasıl olmuş incelenecek kusur oranları falan filan bişeyler sayıkladı. Yahu dedim polis tutanağı yokki neyin kusuruna bakacaksınızda işte diyorki polis tutanağı olmasın burda sigorta cebinden para çıkaracak ne bilsin aranızda bilerekmi kaza yaptınız felan diye zırvaladı. Diyorum abicim ben arabamı serviste yapın demiyorum ama kendi tamirhanenizde olabildiğince ucuza kapatmaya çalışarak üstün körü yapmanızıda istemiyorum. ya serviste yaptırın yahutta bana bir miktar para verin ben kendim yaptırayım. Ona diyor sigorta karar verecek. Bekliyoruz şimdilik.
Kartala yakın olsan hertürlü yardımcı olurdum abi işleyiş i çok farklı anlatmışlar, tekrardan geçmiş olsun.
Tam olarak ne olur peki bundan sonra? Tramer girişi yapılmış dosyaları dün göndereceklerdi güya. Bu gün arasammı sigortayı?
Öncelikle geçmiş olsun abi
Geçen bizim bi aracada bi çocuk çarptı bizde acıdık sonra artistlik işin içine girince biz ne uğraşıcaz kasko sigorta uğraşsın dedik.
Abi normalde ihbar yapılır, gün içinde yada diğer gün eksper gelir, araca bakar, usta aracın listesini yapar, tramer çıkar, kusursuz isen, model eski olduğundan eksper ustadan bi parça fiyat çalışması ister, mebla büyük ise ve servis sigorta ile anlaşmasız servis ise, eksper anlaşmalı olan servislerden bi fiyat alır, sonra ustaya misal veriyorum ; 7000 TL ye anahtar teslim yap der bu arabayı. Senin sanırım tramerin daha çıkmadı abi. tramerde taş patlasın 10 gün sürer. Bazen araştırmaya girebiliyor poliçe yenileme tarihleri kaza tarihleri ile yakın olursa. Servisinde bu işte payı büyük abi ben eksperi de sigortayıda günde 2 3 defa arıyorum çünkü 50 kere söylemeden o işi yapmıyor geneli :) Seninde sıkıştırmanı öneririm. Tramer çıkmadı ve araştırmada ise yapacağın pek birşey yok ama abi.
Trameri çıkmış. Sigortaya bişey gönderilmemiş. Lakin sigorta diyorki daha başlanmadımı arabaya. Dedim haberim yok. Sonra eksperi aradım. Diyorki servis parçaları bulamıyorum düzeltme yoluna gidecem demiş 10,000 tl fiyat çekmiş. Kurtarmadığından filan bahsettiler. Sonra rayiç bedel ortalama piyasası kaç para bu arabaların diye sordu. Dedim 17 civarı ortalama fiyatları. Siz mutabakatlı mı yapmak istiyorsunuz dedi evet dedim. Bana 8000 tl para verilsin arabamda verilsin ben kendi imkanlarımla yaptırayım tayinim çıktı zamanım çok az dedim. Uygun olurmu sizin için öylesi dedi. Dedim gelen eksper arkadaşada o gün söyledim bir an evvel sonuçlanması için en uygun yol bu diye. Yarın tekrar arayın dedi bekliyorum bakalım.
Bana gelince sanırım bu prosedürlere bişeyler ilave oluyor. Bugün aradım eksperi tekrar hani dönüş yapacaktınız dedim. beyefendi bu süreç daha uzar ben size söyleyeyim dedi. sebebini sordum. firma demişki 3 farklı servis ve 3 farklı sanayi esnafından da fiyat teklifi alın. bunlarda cevap olarak zamanımın olmadığından mutabakatlı yaptırmak istediğimden bahsetselerde fayda etmemiş. ben galiba mahkemelik olacağım bunlarla.