hayırlı olsun bakalım kaç beygir olacak![]()
Kılçıksız 300 hp'si olması lazım. Sırf Superchips ile 25-45 hp arası zaten alınmıştır. Daha 3 kalem sağlam iyileştirme var; cooler - egzos - hava filtresi .
Renault antipatimi kıran araç. Güzel günler göstermesi dileğiyle.
Motor yazılım üzerinde bi oynama olacak mı? Diğer meganelar gibi bunda da oynama kısıtlı mi?
Denemek istediğim araçlardan gerçekten. Kazasız belasız.
Hayırlı osun , iyi günlerde kullanmanızı dilerim.
Tesekkur ederim arkadaslar iyi dilekleriniz icin.
300hp max hedefim ama arac suan oyke yurumuyor. Candan ve Zeki ilgilenicekler,sagolsun Deniz'de yazilimi yapicak...
Alper ile ne oldu bilmiyorum ama benim dedigim konuyla baglantisini inan anlamadim. Ayrica ben "yalan soyluyorsun" repligini ortaya soyledim. ***** eylul'den beri ayni seyi soyluyorum,testlerimden yada Jason ile konusmalarim hala ayni.
Duzelmiyecek birsey yok. Ben HİCBİR ZAMAN typeR a kotu demedim,eksikleri var dedim.
Hatta alicaktim "bazi" rs hastalari kanima girdibaybaRS'in kinuyla alakasi yok! Haha
Et sinin yuksek olmasi dolgun durmasi icin degil,teknik olarak eksi yaratir mi sorum oydu.
50 et ustu 5x114,3 jant var ise hafif jant ilgilenirim.
Biraz bakınıyorum da abi özellikle konfiguratörlere,
8j 18 olursa 45-50 et
8.5j 18 olursa 55-63 et arası
vermişler değerleri hep
işine yarar belki jant seçiminde
bu arada, şu eleman pistte 18x8 et45 kullanıyormuş daha önce şuan 17x9 et43 a dönmüş 235/45r17 lerle..vaktin olunca oku derim
My Renaultsport RS250 track/road/ring tool - Page 1 - Readers' Cars - PistonHeads
buda youtube kanalı
Matt West
- YouTube
Buna donmek icin coil gerek malesef.
50 et olabilir,bir kac kiside buldum jant. Bakalim alicagim.
Tesekkur ederim iyi dilekler icin...
Hayırlısı olsun Murat abi. Çok güzel seçim olmuş, keyifli günlerde kullan, eminim çok güzel tur zamanları çıkaracaksın.
İkisinide kullanmadığım için bilmiyorum ama yeni type r ın en güçlü olduğu yer frenler ve yol tutuş diye biliyoruz. O yüzden rs in type r dan daha iyi yol tutacağını zannetmiyorum. Bu arada bende süreyi merakla bekliyorum bakalım ısınmayan rs ısınan type r ı pistte geçebilecekmi![]()
Tesekkur ederim iyi dilekler icin.
Bu konuyu typeR konusuna cevirmeyin bari.
İlla yorum istiyorsaniz yapayim;
Suan normal surucu tatafindan ve halk gununde typeR in yaptigi sure var mi? Yaptiysa kactir ve kac tur gazlamistir...
Yada pist kapatilip Jason rekora ciktiginda kac tur donebilmistir sorun yasamadan...
Benim gorusum su; megane 1 kez 2:20 yapicagina,2:25 donsun ama surekli pist ustunde kalsin...
Buarada 3 arac cikicakmis onden cekis icin iddiali aayilabilicek,aralarinda typeR var mi? Ve neden sadece 3 tane iddiali cikiyor? Birde okadar typeR satildi,gelsin sahipleri pistte lutfen.
En azinda bilgi paylasimi yapariz. Hatta 350+hp typeR lar var,benim bildigim en az 6 adet,cok iyi zaman yapmalari gerek yani 310hp ile neler yapti gorduk...
yine fark yaratmışsınız.megane RS hayırlı olsun.
eminim bu fark pisttede yaşanıcak.ortalık şimdiden kızıştı gibi.![]()
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Fiyatları yüzündenmidir Mais yüzünden mi bilinmez ama TR de değeri bilinmeyen bi araç, pistte canlı izlemeye geleceğim mutlaka, hayırlı olsun![]()
AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
İstanbul / Kartal
megane 3 RS bizimkilere göre çok daha güzel araç. çok beğeniyorum. hayırlı olsun. ben büyük turbolu 2rs ile 3 rs orjinaline zor tutunamamıştım. gerçi o trophy versiyondu ama bununda farklı olacağını sanmıyorum.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Tesekkurler iyi dikekler icin.
Evet Utku'cum,4 seneden fazladir kiraliyorum. 2012'den beri almak istiyordum anca bugune kismet.
Evet fiyatlari pahai biraz. Suan sifir 1 adet kaldi ve 165.000tl istiyorlar.
Ortalik kizismasin,ist park yonetimi "halk gunu"nu halkin rakamlarina indirsin,bakin ozaman ortalik nasil kizisiyor...
Oze kilan noktasi sasesi inanilmaz kabiliyetli-arkadan itis gibi gidebilen-cok hassas kilite sahip bir pist canavari. Belki vag grubu yada hondalar gibi ucup kacmiyor ama kullanimi cokk keyiflidir. Yani kullandiginizda yuzunuzu gulumsetir...
Pistlerde ki araclara bakin,Meg rs cok fazla karsiniza cikicaktir fwd'de...
Burdan da bir hayırlı olsun diyelim murat abi. Gercekten tam pist işi bir otomobil aldın. Typer derken süpriz oldu![]()
Ayrıca istanbul park biraz da güç istiyen bir pist değil mi ? Yazılım işi olucak mı en azından typer ı geçmek için ?
Elleme Sekelesin...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)